joi, 20 august 2009

Să-i băgăm în carantină !

Scandalul Duduii contra tuturor ia aspecte halucinante. După ce a încercat să arunce în derizoriu activitatea comisiei parlamentare, îndepărtînd subiectul de la hoţie la "înregistrare abuzivă" , acum asistăm la altă nelegiuire : Ministerul Finanţelor emite un document, îl retrage , apoi îl falsifică în favoarea Duduii. Nu ne trebuia o nouă dovadă că şi Pogea, ca toţi pedeleii, a făcut front comun cu minciuna şi hoţia, cu toată mizeria în care se scaldă bocii şi videnii lui Băsescu.
Preşedintele PDL Gorj uită o sacoşă cu 15.000 de euro într-o cîrciumă, poliţiştii care au văzut cine i-a pierdut vor să-i returneze sacoşa, Manţog le promite telefonic şi-o recompensă pentru corectitudine şi promptitudine, apoi neagă totul, inclusiv că s-ar fi aflat prin zonă ! Pentru că a intrat presa pe fir. Pentru că a ajuns ştirea la tv. Pentru că s-a temut de întrebarea care s-a născut firesc : de unde şi pentru ce, care era destinaţia şi favoarea pentru care primise o sacoşă cu bani . Pentru că şi dumnealui are acelaşi tupeu ca şi mai-marii şefi din Modrogan sau din diverse alte palate, pentru că este la fel de lacom şi de mincinos ca toţi ceilalţi.
Pentru că aceştia sunt bolnavii de putere care ne conduc ţara. Să-i băgăm în carantină cît mai repede, că sunt periculoşi şi incurabili !

7 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

@Matilda

Uita-te acum si la Bizbazar: Familia Basescu face afaceri cu armata!!!

Matilda spunea...

Lilick : Mulţumesc pentru semnalare. Am văzut şi mă cutremur, cîţi generali actuali şi foşti s-au băgat în cîrdăşie ! Oare ce ne mai aşteaptă ?

Lucia Verona spunea...

Armata e cu noi?

Matilda spunea...

Se pare că armata e cu ei !

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

Nici nu mai stim cu cine e armata. :) Se pare ca... e cu ei, da!

Anonim spunea...

Vezi că ai o leapşă de la mine - "Un guvern de vis".

codeus spunea...

mai bine dam cu spray. scapam de problema definitiv. :)

Arhivă blog

Faceți căutări pe acest blog