joi, 8 octombrie 2009

Sondaj de opinie

   
      Să presupunem că Băsescu ar cîştiga alegerile prezidenţiale   (ceea ce nu dorim nici duşmanilor !) .  În acest nefericit caz,  Elena Udrea va fi desemnată  prim ministru .
         Vă consult,  pe această cale,  cine ar fi,  în opinia voastră,   premierul   desemnat de ceilalţi candidaţi la prezidenţiale.
         Rog seriozitate.
         Aştept şi provincia. 

   P.S.   Aceasta nu este o leapsă, deşi poate fi tratată astfel.  Se poate transmite.  Nu am nominalizat, pentru că avem nevoie de cît mai multe opinii, spre a le centraliza.

5 comentarii:

Unknown spunea...

Geoana - Nastase
Antonescu - Tariceanu
Oprescu - independent

Lucia Verona spunea...

Reţeta mîncării de iepure începe aşa: se ia un iepure...
Deci, mi se pare prematur să ne întrebăm cine va fi prim-ministru înainte de a şti ce majoritate se va crea în parlament.

Matilda spunea...

Dragoş : aşa mă gîndeam şi eu .

Lucia Verona : poate trece moţiunea de cenzură...

Anonim spunea...

ARTISTII ROMANI SI LIMBA ROMANA INTERZISE LA ICR NEW YORK
TRAIAN BASESCU PRESEDINTELE DE ONOARE INSTITUTULUI CULTURAL ROMAN.
( INSTITUTUL ANTIROMANESC NEW YORK ) 
Domnule Presedinte
In cursul zilei de azi am fost anuntat telefonic de catre directoarea ICR New ,Corina Suteu ca mi se interzice participarea la un eveniment cultural care va avea loc pe 9 Octombrie la galeria Romania.
Nu sa dat vreo explicatie legala sau de alt fel acestui act discriminatriu Este vorba de lansarea unei carti despre antisemitismului romanesc. Fenomenul este in crestere si creiaza ingrijorare. Impotriva antisemitismului trebue luat atitudine si cred ca este datoria morala a fiecarui om de bine sa o faca pana nu este prea tarziu pentru toti. Paradoxul situatiei face ca cei care analizeaza si se plang de antisemitism sunt ingredientul cel mai vizibil in creiarea antisemitismului de dupa revolutie. Clica de rasputini din jurul dumneavoastra condusa de Tismaneanu,Patapievici a preluat discursul public cat si franele a culturii romane. Intreaga cultura romana incepand cu Eminescu si terminand cu Eliade si Cioran este prezentata ca antisemita si de aceea trebue anihilata sau stearsa cu buretele. Aici la New York se merge atat de departe, ancat pentru faptul ca am indrasnit sa cer reintroducerea limbii romane la ICR mi se interzice participarea la activitatea acestui institut antiromanesc , de mai mult de doi ani. Nu demult am avut o convorbire pe tema discriminarii artistilor de etnie romana la un institit care se declara romanesc, cu directoarea de programe a ICR Ioana Radu. Dupa se am citit o lista lunga care incepe cu Tismaneanu si se continua cu Manea, Codrescu, Oisteanu am intrebat dece nici un artist sau un intelectul din randurile majoritatii nu este este selectata de la venirea la conducerea ICR New York, a actualului director Corina Suteu. ( absolut toti romanii care se ratacesc prin programele ICR au fost chemati de directorul anterior Bogdan Stefanescu ). La insistentele mele de a fi numit un singur nume de etnie romana, mi sa spus ca pentru institut conteaza valoarea artistica si nu etnicitatea si ca nu este menirea directoarelor sa-i “controleze la pantaloni pe artisti”. Pe scurt acest delir antiromanesc este cauza principala (de si nu singura ) care alimenteaza antisemitismul romanesc si tot atat de grav alimenteaza sentimentele antiamericane. Dupa revolutie numai 5 % din romani se de declarau antisemiti iar acum numarul lor se apropie probabil de suta la suta. Dupa revolutie romanii i-au astepta pe americani iar acum abia asteapta sa plece.
Romania este in plina criza economica. Fascismul romanesc de culoarea rosie verde sau un Milosevici semanand exact cu dumneavoastra. poate iesi orcand la suprafata. Aceasta clica antiromaneasca face exact jocul antisemitilor si a extremistilor care abia asteapta sa le
vanda randul. Nu pot sa nu i mentionez ca toate acestea se desfasora fara rusine, din banii de taxe a romanilor indiferent de etnie sau nationalitare.
 Domnule Presedinte Traian Basescu
Aveti tot timpul sa anuntati revenirea la masura discriminatore si ilegala impotriva mea.
Nu pot in incheiere decat sa va amintesc ca Galeria Romana unde se va desfasoara se desfasoara evenimentul este pe teritoriul USA. ( in ivitatie evenimentului se scrie FREE ADMISSION ) si galeria poate fi vizitata de orice persoana inclusiv de persoana mea. In cazul in care nu veti reveni la interdictia de a participa la un eveniment larg deschis publicului, nu ramane decat sa va dau in judecata intr-un tribunal american.

Robert Horvath ziarist 7 octombrie 2009 New York http://www.devagallery.com
 LANSARE DE CARTE
 ANDREI OISTEANU: " INVENTNG THE JEW "
The author will be in dialogue with Randolph Braham, Director of the Rosenthal Institute for Holocaust Studies at the CUNY Graduate Center, Vladimir Tismăneanu, political scientist and professor at the University of Maryland, College Park, and Moshe Idel, professor Hebrew University oh Jerusalem.


RCINY – THE GALLERY- FREE ADMISSION
(at 38th Street)

Anonim spunea...

BASESCU ANCHETAT DE FBI
- Luni 31 August, 2009 am avut o discutie cu Cristian Gaginski Ministru – Consilier
( Deputy Chief of Mission ) la Ambasada Romaniei- Washington, DC. Am anuntat
cu aceasta ocazie statul roman ca am cerut ANCHETAREA LUI TRAIAN BASESCU de catra cele mai inalte institutii americane SENATUL si CAMERA REPREZENTANTILOR Am mentionat ca COMPANIILE REPREZENTATE IN ROMANIA DE ASOCIATII LUI MIRCEA BASESCI FRATELE PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCU , SUNT COMPANII AMERICANE.
DEASEMENEA IN CALITATE DE CETATEAN AMERICAN , ZIARIST SPECIALIZAT IN INVESTIGATII , PRESEDINTELE UNEI COMPANII DE FILM SI TELEVIZIUNE , REPREZENTANT IN USA AL MEDIEI JAPONEZE SI EUROPENE AM SOLICITAT OFICIAL (IN SCRIS ) DESCHIDEREA UNEI ANCHETE DE CATRE FBI.
Deasemenea am trimis o scrisoare ambasadorului USA In Romania in legatura cu contrabanda de arme romanesti in Statele Unite. Am mentionat in scrIsoare ca 50 de membrii ai Camerei Reprezentantilor au trimis o crisoare catre Presedintele OBAMA considerand invazia de arme romanesti ca un pericol major pentru securitatea USA.
CA URMARE DOI DIRECTORI FBI SAU DEPLASAT LA BUCURESTI

"Procurorul general Laura Codruța Kovesi s-a întâlnit, saptamana trecuta la Ministerul Public, cu doi directori FBI . Procurorul general a discutat cu directorul Biroului de Relaţii Internaţionale al FBI Sean Joyce şi cu directorul Diviziei de Criminalitate Informatică din cadrul FBI Shawn Henry.
 Una din subiectele discutate a fost contrabanda de arme romanesti in USA.
 Deasemenea a fost discutat faptul ca regimul Basescu a devenit o umbrela
pentru terorismul international."
ROBERT HORVATH ZIARIST USA www.devagallery.com 9 octombrie NEW YORK

Arhivă blog

Faceți căutări pe acest blog