vineri, 22 ianuarie 2010

Concurs de concurs

  M-am adunat, am propus, am deliberat, şi am hotărît : din cele 32 de categorii, am optat pentru :
  •  cel mai bun scriitor dintre bloggeri - NELINIŞTITU '
  •  cel mai bun cititor - ZINCA BEIU
  •  cel mai simpatic blogger - BLOGUL LUI  NEA COSTACHE
  •  cel mai informat blogger - HALUCI-NATION  ( Marius Mina)
  • cel mai bun blog de discuţii/dezbateri- nu neapărat despre politică - AUFTAKT
  •  cel mai luptător blog - GEORGE ŞERBAN
  •  pixelul albastru şi flacăra violet - BRAD
  • premiul de popularitate - CODEUS

  UPDATE  : deoarece Lilick este juristă ( adică face parte din juriu  ! ) , la aceeaşi categorie propun un  mare meşter : Meşterul Manole .
  Iar update : după ce am făcut cuvenitele adăugiri, prin nominalizarea Maestrului MIHAI MĂLAIMARE şi a scriitorului RADU GARBEA, revin : mogulul trebuie premiat, iar eu nu ştiu la ce categorie să-l nominalizez. Onoratul juriu este rugat să delibereze.
   

21 de comentarii:

Nea Costache spunea...

Multumesc Matilda pentru nominalizare desi soata mea imi spune cate-odata ca am devent un uricios si-un mofturos (sa fie batranetea de vina?. Glumesc bine-nteles! O seara frumoasa!

Anonim spunea...

Sper ca nu supar pe nimeni daca declar ca sunt in totalitate de acord cu nominalizarea domnului George Serban si a domnului Marius Mina.

Matilda spunea...

Nea Costache : cu tot dragul ! Am făcut aceste nominalizări pentru că apreciez sincer cea ce faceţi.

Matilda spunea...

Theodora : în ceea ce mă priveşte, consider că nominalizările pe care le facem trebuie să fie corecte şi sincere. Iar cei doi bloggeri merită ! Cine se supără, îi tăiem nasul, aşa spuneam noi în copilărie...

Elisa spunea...

Ma bucur pentru cel mai bun cititor,chiar este Zinca Beiu :)

MesterulManole e ca Titanic,o sa fie nominalizata la 7 categorii... :)
Succes tuturor!

Matilda spunea...

Da, Elisa, se pare că suntem inspiraţi, nominalizăm exact pe cine merită ! Succesuri tuturor !

Lucia Verona spunea...

Matilda, am mai văzut-o propusă pe Zinca Beiu - eu de ce n-o cunosc? Adică numele îl ştiu, dar de pe la alţii, nu de la mine.

Manole spunea...

Multumesc, Matilda. Multumesc, Eli! :)
Ma onoreaza nominalizarile voastre. Numai gandul vostru imi e de ajuns. De anul trecut, de cand am fost pentru prima oara nominalizata, am simtit responsabilitatea fata de cei ce-mi trec pragul, vazuti sau nevazuti. Sunt suflete vii ca si mine cu care impartasesc experiente. Demult nu mai privesc ecranul! :)

Eli, Titanic, ha?:)))

Brad spunea...

M-ai luat ca surprindere ca iarna autoritatile !
A doua reactie a fost: na, oare ce boacana am facut ?!
Vulpita, multam tare mult - este un gest deosebit...
Aaa, da' io zic sa nu derutam juriul: nu's de ce cred io ca pixelu' albastru nu tre' privit la propriu - este spirit 100 % !
Bad little foxy lady, bad !
:D

Brad spunea...

" prin "
... m-am blegit !
:D

Neliniştitu' spunea...

Săru' mâna, Matilda! Sunt onorat de propunerea-ţi!

PS: Dau eu şampania! :))

Matilda spunea...

Lucia Verona : N-o cunosc. Am întîlnit-o comentînd pe foarte multe bloguri : Elisa, Adrian Năstase,Floris-poveştideviaţă, Meşterul Manole, Victor Ciutacu,etc... Citeşte tot ce întîlneşte !

Matilda spunea...

Manole : ... pentru că meriţi !

Matilda spunea...

Brad : precum ţi-am zis : aşa-ţi trebuie ! :)

Matilda spunea...

Neliniştitu : succes să ai ! Abia aştept şampania !

codeus spunea...

aoleu cu ce ti-am gresit Matilda de m-ai facut...Popular ))) Multumesc, ma onoreaza prietenia ta nu nominalizarea si sa fiu al dracului daca nu ma simt tare bine ca stiu ca tii la mine

Matilda spunea...

Codeus : da, de mult, de cînd comunicăm atît de prieteneşte !

Manole spunea...

Pe Zinca Beiu o cunosc eu. Este o Doamna si-o bunica simpatica, buna ca painea calda si care imi este tare draga.
Da, citeste tot si comenteaza cu sinceritate si cunoastere. :)

Anonim spunea...

Multumesc.Sa vad daca pot intra pe blogul tau.

Anonim spunea...

Sunt Zincabeiu.Nu pot intra decat ca anonim.Multumesc mult pentru nominalizare.Voi intra mai des aici, nu pentru ca m-ainominalizat, ci pentru ca esti un om "de citit".

Anonim spunea...

CEL MAI ACTIV SPAMIST - ROBERT HORVATH

ATAC ENERGETIC AL SERVICILOR ROMANESTI IMPOTRIVA JAPONIEI
( BASESCU IN ATENTIA "SERVICIULUI IMPERIAL" )
Ambasada romana de la Tokio este o cladire impresionanta. Nu sunt multe ambasade la Tokio ca aceea a romanilor. Un bunker, o cetate costisitoare, ticsita cu securisti .Pentru spionajul economic si militar al unui aliat al SUA ambasada este echipata cu tehnologia cea mai inaitata. Pentruca spionajul tehnologic trebue acompaniat de cel direct uman, toti consulii sunt ofiteri acoperiti. Restaurantul "Darie" (personajul central al romanului "Descult" de Zaharia Stancu) din Tokio este hogeacul actiunilor informative romanesti pe teritoriul Japoniei. SIE si-a recrutat samuraii cu ochi albastri din simpatizantii partidului comunist japonez Nihou Kominto si al mafiei locale. Pe langa activitatile de spionaj sau depus eforturi pentru a reda credibilitatea ambasadei in randul diasporei romanesti. Sub tutela diplomatica, a incercat sa construiasca o punte si sa se infiltreze comunitatea romaneasca. In acest sens se acorda o importanta special persoanei mele datorita faptului ca pe langa faptului ca prin casatorie si rezidenta japoneza sunt ziarist de investigatii sunt o ca o sula in coasta securitatii. Acum nu demult ambasada a comandat o masina romaneasca.
Faptul de a aduce un automobil peste oceane in tara soarelui rasare si a automobilelor, a atras atentia serviciului japonez. Pretinzand ca sunt beti si conducand sub influenta alcolului cativa agenti au busit masina la cateva ore de la sosire. Imediat a intervenit politia care a ridicat masina. Surpriza mare nu a fost instalatie ultramoderna de ascultare, monotorizare audio si
video ci diferite echipamente de ATAC ENERGETIC. Incidentul nu este secret si a patruns in ziarele japoneze. Aparatura dupa ce a fost studiata cu atentie a fost trimisa specialistilor americani. In calitate de cetatean american am cerut materiale declasificate despre acest gen de aparatura agentiei americane de inteligenta si securitate.
Freedom of Infomation/
Privacy Office

Robert Horvath
Confidential Legal Correspondence
................for all documents.........pertaining to miccrowawe auditory effect, Frei efect artificial telephaty and / or any device/ weapon whici uses or cause such efect .
......This iaddendum to NONLETHAL TECHNOLOGIES .
Pentru a afla mai multe despre atacurile Basescu impotriva occidentului si a democratiei romane deschideti http://devanewyork.blogspot.com/

SERIALUL CONTINUA.

Robert Horvath Deva Ziarist - scris de la Tokio 24 Ianuarie 2010

Arhivă blog

Faceți căutări pe acest blog