miercuri, 9 iunie 2010

După douăzeci de ani. Pregătiri pentru comemorare.

      Imagini de acum 20 de ani.....






                           * * * * *
 
   După douăzeci de ani ...  mineriada lui Băsescu  împotriva poporului român.   
     Se impune o comemorare comună, nu-i aşa ?

     Fără violenţă, fără mineri.  Doar noi şi oamenii politici ai zilei.
     Ghici cine nu vine ?
    

     Imaginea din dreapta : Lilick.  Mulţumesc.
    

    

16 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Matilda, in fiecare zi vor fi oameni in Piata. Din ce in ce mai multi. "Poporul", la care de-atatea ori s-a referit Basescu. Si de care s-a folosit de-atatea ori. Merci mult de postare. :)

Anonim spunea...

În primul rând, nu vin morţii.
În al doilea rând, nu vin asasinii.
În al treilea rând, nu vin complicii.
Cei de ieri, cei de azi, în egală măsură.
În al patrulea rând...
Dumnezeu ştie!
Doar El are grijă de toţi...

Matilda spunea...

Lilick : Mi-a plăcut imaginea postată de tine, ea mi-a dat ideea. Deci, eu îţi mulţumesc !
Pe 15 se votează moţiunea, iar noi îi capacităm pe parlamentari să voteze. Sau încercăm...

Matilda spunea...

Toni : Pînă la bunul Dumnezeu,iată că asasinii sunt în capul bucatelor. Să-i dăm jos, cît mai repede, pînă nu se goleşte ţara !

nicole spunea...

Sper sa-i trezim! Nu se poate sa moara oameni pentru libertate iar altii sa nu priceapa nimic!!!

Anonim spunea...

Nihil sine Deo!

Matilda spunea...

nicole : exact, aşa e corect !

Matilda spunea...

Toni : la fel gîndesc şi eu. Mă refeream mai sus la faptul că, uneori, pînă la judecata de dincolo, unii dintre noi trebuie să răspundă AICI, pe pămînt, pentru nelegiuirile lor.

Florin Matei spunea...

Poate părea cinic ce spun, dar eu cred că mulţi, foarte mulţi dintre urmaşii celor pe care-i comemorăm sunt votanţii lui Băsescu şi ai PD. Nu vorbesc de pe pereţi, chiar cunosc cazuri...

Matilda spunea...

Florin Matei : nu mă mai miră nimic...

Anonim spunea...

Eu, unul, am recunoscut public:
Da, l-am votat!
La primărie, contra lui Oprescu, atunci la PSD.
La preşedinţie, contra lui Năstase şi alături de Tăriceanu.
La referendum, când, ce-i drept, ar cam fi trebuit să mă trezesc.
Din vina mea, din vina mea, din prea mare vină a mea!
Aşa că nimic din ce este omenesc nu-mi este străin...
Inclusiv căinţa.
Şi revolta.
Şi speranţa!

zincabeiu spunea...

Acest nemernic vrea motiune mai repede pentru ca, altfel,sunt nevoiti sa plateasca luna aceasta pensiile intregi.Dar, atentie ! s-ar putea sa primim mai tarjiu pensiile, asa ciuntite cum vor ei.Deci si mai tarziu, si taiate.Deja, alocatiile pt.mamicile care stau in crestere de bebelusi n-au sosit (termenul era 10) si nu se stie cand vor sosi. Sunt mai mult decat nervoasa.Auzi cum interpreteaza situatia acest Mefisto: daca nu s-a depus motiune in trei zile, se considera acceptata legea din oficiu.Asta se sterge undeva cu Constitutia Romaniei!

Anonim spunea...

BASESCU DECLANSEAZA RAZBOIUL PE FATA IMPOTRIVA JURNALISTILOR .
Postez mai jos, din site-ul Exploziv News, o informatie care ar trebui sa-i puna pe ganduri pe toti jurnalistii din Romania. Reprezentantii oficiali ai Presedintelui si nu numai ei, ci si oameni de afaceri, in numele acestora, au amenintat cu represalii un ziarist de investigatii. Va rog sa cititi detaliile de mai jos.
 
MAFIA S-A GANSTERIZAT: SEFUL DEPARTAMENTULUI SECURITATII NATIONALE A LUI TRAIAN BASESCU AMENINTA PRESA CU ARESTARI, IAR INTERLOPII LUI UDREA DE LA NIRO GRUP PROMIT REPRESALII IMPOTRIVA JURNALISTILOR!
Seria dezvaluirilor despre gangsterii dictaturii basesciene au dat roade, iar ceea ce vom prezenta mai jos reflecta fara dubii faptul ca prezentarea de dovezi impotriva mafiotilor portocalii a zdruncinat cloaca de la Cotroceni! Dupa amenintarile si incercarea de intimidare a conducerii Exploziv-News de catre iranianul complice al sefului statului in contrabanda cu armament, ieri atacurile furibunde ale infractorilor s-au intetit. Astfel, la ora 14.02, pe telefonul redactiei (0763.132.955) a fost primit un apel de la numarul de telefon +4031.403.93.87, iar persoana care a apelat de la acest numar s-a recomandat a fi un oarecare “BADEA, de la biroul de presa al Niro Grup”. El a atentionat jurnalistii Exploziv-News “sa aiba grija ce scriu despre doamna Udrea, pentru ca Nutu Camataru tocmai a iesit din inchisoare”. Il asiguram public pe numitul Badea ca nu ne intereseaza, si cu atat mai putin nu ne sperie, interlopii „doamnei Udrea” si vom continua seria dezvaluirilor referitoare la trecutul sau de informatoare a lui Trutulescu! Tot ieri, pe site-ul ziarului Exploziv-News, de la adresa de mail pe care o puteti viziona in foto-copiile de mai jos, un oarecare Daniel Andrei Moldoveanu ameninta ca, daca se mai scrie ceva impotriva lui Basescu, urmeaza arestarea jurnalistului „fara mandat”, pe motiv de „incalcare a sigurantei nationale”. Si tot ieri, corespondentul nostru de la Washington, jurnalistul si cineastul Robert Horvath, a primit si el un telefon de amenintare (pe care colegul nostru l-a inregistrat) de la o persoana care s-a recomandat a fi de la Administratia Prezidentiala si care, textual, a spus: „Iti bagam pamant in gura, tie si lui Badin (n.r. este vorba despre Andrei Badin, de la Jurnalul National si Antena 3)”. Revenind la persoana care a amenintat cu „arestari” de tip kaghebist jurnalistii neobedienti puterii de la Cotroceni, specificam ca el este chiar seful DSN din cadrul Administratiei Prezidentiale, care a avut tupeul de a ne trimite amenintarea de pe serverul institutiei in cauza. Il atentionam pe pupincuristul lui Basescu ca, pana sa se foloseasca el si comandantul sau suprem, de rigorile legii sigurantei nationale, Daniel Andrei Moldoveanu a savarsit, prin comentariul amenintator adresat Exploziv-News, urmatoarele infractiuni de DREPT COMUN pentru care i-am si trantit o plangere penala la Parchet: 1) Amenintare – art. 193. C.P.; 2) Abuzul in serviciu in forma ca lificata – Art. 2481; 3) Abuzul in serviciu prin ingradirea unor drepturi – Art. 247; 4) Santajul – Art. 194; 5) Lipsirea de libertate in mod ilegal, in cazul in care fapta este savarsita prin simularea de CALITATI OFICIALE – Art. 189! Ca sa nu mai vorbim despre modul flagrant in care gansterii de la Cotroceni incalca articolul 30 din Constitutia Romaniei, cu o violenta desantata indreptata impotriva ziaristilor demna nu de mentalitatea lui Ceausescu, ci de cea a lui Hitler! Iata si probele:
DESCHIDETI  EXLOZIV NEWS http://www.exploziv-news.ro/
Daniel Andrei Moldoveanu (dsn@presedentie.ro) 09.06.2010 ; 13:01:02
Aveti mare grija….
Doamna Fica,va informez oficial ca deja mergeti mult prea departe cu minciunile
la adresa presedintelui Romaniei.Va avertizez ca,in conditiile in care veti continua,
legile privind siguranta nationala permit arestarea dumneavoastra fara a fi nevoie de mandat din partea unui judecator.Va multumesc!
Robert Horvath Ziarist de investigatie SUA
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

Matilda spunea...

Toni : n-are rost să-ţi faci procese de conştiinţă, nu cei păcăliţi sunt vinovaţi, ci păcălitorii care au ridicat minciuna la rang de politică de stat ! Întîmplător, eu l-am cunoscut bine şi ştiam cît este de parşiv, dar nu toţi votanţii au avut acest "privilegiu".

Matilda spunea...

Zinca : nu mai ştiu de unde să ia bani, au furat tot ce s-a putut ! Eu (şi nu numai !) deschidem proces împotriva guvernului, altfel nu se poate ! Iată adresa : Fundaţia pentru apărarea cetăţenilor împotriva abuzurilor statului, str. Gârlei nr.1 B, sector 1.(lîngă pod Băneasa). Tel : 021 335.01.48 ; 021 335.45.05. Avocat Oana Florea.
Succes !

zincabeiu spunea...

Nu stiu , eu am semnat un tabel de la Fundatia Facias, cu toade datele de identitate, fundatie prin care Dan Voiculescu descgide un proces la CEDO pt.toti pensionarii care s-au inscris. Sa speram ca va avea succes.Cred ca e acelasi lucru.Situatia jalnica in care ne aflam va avea un sfarsit, trebuie.

Faceți căutări pe acest blog