miercuri, 8 februarie 2012

N-aţi înţeles nimic !



   Pentru că în Piaţa Universităţii s-a tot strigat " Jos Guvernul!" , Traian Băsescu  s-a înfuriat şi ne-a dat un "nou"   guvern.  Format din cei care au dus tava foştilor miniştri.
   Pentru că se strigă în continuare " Jos Băsescu!" , ghici ghicitoarea mea  ce  gîndeşte preşedintele ?


       

17 comentarii:

Vania spunea...

O scoate pe Eba din PE, probabil...

Anonim spunea...

O sa dea el drumul la ciolan pana la urma ... nu are de ales
theodora0303

Anonim spunea...

nu mai pot introduce comentarii la tine, Matilda!

Anonim spunea...

Anonim = renata

Matilda spunea...

Vania : atunci, să-i dorim ...succesuri ?

Matilda spunea...

Theodora : da, mai curînd decît se aşteaptă.

Matilda spunea...

Renata : mi s-a întîmplat şi mie. Am introdus programul Mozilla Firefox, altfel nu mă mai descurcam. Dacă-ţi aminteşti, chiar ţi-am semnalat că nu mai pot face comentarii la tine.

acuvio spunea...

Este posibil să stimuleze subteran ideea că anticipatele sunt cheia rezolvării tuturor problemelor noastre şi să apară la momentul potrivit cu soluţia salvatoare: Anticipate! :)

Florin Matei spunea...

Ghicitoare sau nu, eu nu mă aştept la nimic bun de la preşedinte. Ba, dimpotrivă...

zincabeiu spunea...

tot construieste la scenarii

zincabeiu spunea...

ca sa sparga usl-ul e tare tipu'

Matilda spunea...

Acuvio : da, orice e posibil, fără a fi de mirare.

Matilda spunea...

Florin Matei : evident, nimeni nu se îndoieşte de acest adevăr !

Matilda spunea...

Zincabeiu : doar este maestru în scenarii şi regii !

Anonim spunea...

renata=anonim

Popateapa spunea...

Lasă Piaţa, dar ce zici de năzbâtia lui Ponta? Şi eu în piaţă am strigat şi jos Băsescu!
http://popateapa.wordpress.com/2012/02/09/domnule-victor-ponta-m-ati-dezamagit-profund/
Domnule Victor Ponta, m-aţi dezamăgit profund!
“Ecs. sale ministru Justiției

București

Costăchel Gudurău liberat az dimineață lipsă probe intenție asasinat. Împăcat cu directoru. Pupat toți piața endependenți. Mâne sară logodna Raul madam Atenaisa Perjoiu. Dânsa renunțat orce pretenție revandicare paraferna de la Albert Gudurău, dând înscris primit toată suma.“

Adineaori ora două post meridiane avocatul statului Pamfil mort subit cafine central. Medic primar constatat caz apoclepsie celebrală.

În considerația vechimi mele di magistrat procuror de aproape douazăci și trii di ani, fiind înaintat în vârstă și o familie numeroasă devenind misiunea de minister public pre gră pentru mini, vă rog respectos a mi se acorda mie postul de avocatu statului, pe care o voiu îndeplini cu zel și activitate. Binevoiți etc.

Vechiu procuror trib. X…

Telegrame
de Ion Luca Caragiale

Mi-aduc aminte cum, domnul Victor Ponta, a făcut referire, în multe ocazii, la cozile de topor pe care le-ar putea avea PDL, în cadrul USL. Solicita vigilenţă! Acum, domnule Victor Ponta, vă întreb eu, cine este coada de topor? Nu sunt un nihilist şi nici un opozant orb, cu ochelari de cal. Îmi place să cred că PSD nu are numai susţinători cu ochelari de cal, aşa cum sunt cei de la PDL. Domnule Victor Ponta, m-aţi făcut să mă simt părăsit , înşelat, acum, când prin discursul dumneavoastră aţi făcut pactul cu diavolul. Chiar, susţinerea condiţionată, a unui slugoi, al lui Traian Băsescu, m-a speriat. Probabil coloana vertebrală, a dumneavoastră, a suferit unele deplasări patologice, ca urmare a accidentelor avute, la concursurile auto la care ați participat.

Mi-aduc aminte de mitingul din 19 ianuarie 2012. Chiar dacă sunt PSD-ist, prin convingere, am participat şi am fost înconjurat de prieteni liberali. Când vi s-a dat cuvântul, în jurul meu, printre urale se amestecau tot mai tare huiduielile “uuuuoooooooooo”. Când a trecut pe lângă noi, Mazăre cu ai săi, mulţi dintre cei care eram în coloană, la locul nostru, am aplaudat. Îmi vine acum în minte episodul cu Oana Niculescu Mizil, când l-a susţinut pe domnul Mircea Geoană. Toată lumea a sărit asupra ei, ca asupra unei rebele. A avut tăria de a-şi susţine puntul de vedere.

Acum dumneavoastră aţi încălcat grav disciplina de partid. Aţi vorbit în nume propriu, dar scuzaţi-mă, sunteţi liderul ales al PSD, copreşedinte al USL. Cum Traian Băsescu nu are voie să vorbească în nume propriu, cât este Preşedintele României, nici dumneavoastră nu sunteţi supus altui regim, la o scară mai mică. L-aţi acuzat pe Mircea Geoană că s-a erijat în reprezentantul opoziţiei. Vedeţi similaritatea situaţiilor?

Azi văd de ce domnul Adrian Năstase a ajuns să fie condamnat de oastea diavolului. Şi-a menținut verticalitatea, nu a cedat şantajelor şi altor porniri de moment.

Păcat domnule Victor Ponta, aţi frânt multe idealuri şi speranţe ale oamenilor cinstiţi.

Nea Costache spunea...

Incearca sa ne prosteasca si sa mai lungeasca pelteaua...
Ei, o veni ea primavara/Iese-n strada toata tara... atunci sa vedem pe unde-o scoate camasa!

Arhivă blog

Faceți căutări pe acest blog