duminică, 28 iunie 2009

Nu sunati la 112 !

Este frumoasa si trista.
Frumoasa pentru ca asa a creat-o pe ea natura, ar mai putea sa se ingrijeasca putin, sa se fardeze pe ici pe colo, dar ma rog, deocamdata mai merge si asa.
Trista pentru ca este bolnava, foarte bolnava. Are ceva ca o buba in partea dreapta, buba se intinde, s-a infectat si miroase urat.
Au inceput sa se ingrijoreze medicii care au consultat-o, s-au prescris retete, prognosticul este rezervat. Singura solutie este o interventie chirurgicala care sa extirpeze tumora, cu toate aderentele ei, pentru totdeauna.
Operatia este programata pentru toamna tarziu, se cauta echipa de medici cea mai priceputa, pentru ca buba sa nu recidiveze.
Se cauta cei mai buni chirurgi care sa reuseasca extirparea raului, fara sa anestezieze intreaga populatie.
Asteptam si provincia.

3 comentarii:

Lucia Verona spunea...

Uau! Eşti dură, doamnă!

Matilda spunea...

Nu, mi-e mila !

codeus spunea...

si miemi-e mila. De mine de voi de Romania.pentru ca imi dau seama pana la urma ca orice "operatia"s-ar face raul va recidiva sub o forma sau alta. intotdeauana se va ajunge din nou totalitarism la oameni care ne conduc doar de dragul puterii si a banilor obitnuti din afaceri oneroase.oameni care nu au nici cel mai mic sentiment patriotic, care sa puna mai presus de persoana lor Romania.suntem de un fatalism implacabil.nimic nu ne va schimba ca popor

Faceți căutări pe acest blog