joi, 23 iulie 2009

Aviz in atentia ministrilor PDL

Dl. Basescu nu are prieteni.
Toti cei care il inconjoara sunt simple marionete pe care le manevreaza dupa nevoi. Cand cineva nu-i mai este de folos, il indeparteaza ca pe o jucarie stricata, fara remuscari, se leapada de oricine ii sta in cale.

Jucaria Ritzi s-a stricat dupa ce Elena a folosit-o intr-un scop bine definit de Basescu si sub obladuirea sa. Acum dl. Basescu sustine ca Elena nu s-a jucat, ea a fost la concertul din 2 Mai in nume propriu. In nume propriu, cu Ritzi in dreapta sa, cu participarea unor tineri pedelisti convocati de dna ministru, pe banii ministerului pastorit de PDL, adica pe banii nostri. Nu spun ca jucaria Ritzi nu trebuie aruncata, dar modul in care Basescu se spala pe maini, ne minte in fata, ne crede prosti, este dezgustator.
E de vazut ce face Basescu daca DNA scurma putin si pe la Turism, blonda va intra in dizgratie la fel de repede? Si atunci ne va spune presedintele ca EBA era absolut intamplator insotita de ministresa ? Ministrii PDL au o tema de gandire serioasa, presedintele lor nu va sovai in a-i sacrifica pe altarul Cotrocenilor, mai cu seama ca nici ei nu sunt niste ingerasi...
Numai Boc se simte bine fara tocuri, lui nu-i poate spune Zeus "Emile, nici nu stii cat de mic incepi sa fii ".

3 comentarii:

Lucia Verona spunea...

Aviz şi altora care-şi pun nădejdea în Băsescu!

Lilick Auftakt spunea...

S-ar putea ca Boc, fiind mai mic, sa scape. :)

Matilda spunea...

LV : dupa cum se vede, "nadejdea" e o cursa...

Lilick : despre Boc am scris, nu-i poate spune ca lui Nastase...

Arhivă blog

Faceți căutări pe acest blog