marți, 29 decembrie 2009

Băsescu plăteşte !




 Vlăstarul uşor americanizat al lui Silviu Prigoană se vrea ales în Colegiul 1 al capitalei. Băiat fin şi instruit, ancorat puternic în viaţa mondenă şi nocturnă a Bucureştilor, tînărul Honorius şi-a pus întregul talent la picioarele Elenei Băsescu.  Iar picioarele ei  de model devorator de discoteci  au ajuns departe...  Acum,  că  EBA  e un ilustru parlamentar european,  nu e normal ca Prigonul nostru să fie răsplătit ?  Toţi, absolut toţi cei care sprijină familia Băsescu, trebuie  răsplătiţi pe măsură .  Indiferent că sunt deştepţi sau  Gelu Vişan,  politicieni sau  Cr. Boureanu,  oamenii primesc ce li s-a promis.     Băsescu este un om corect, cinstit,  luptă împotriva  cercurilor de interese şi a mogulilor.   Doar imperiile de interese şi tarafuri  îi sunt de folos,  le apără,  le foloseşte şi le plăteşte.
     Este un gest Honorant...

11 comentarii:

nicole spunea...

Si noi ii... prigonim! :)))

Matilda spunea...

Nicole : Evident, aşa merită !

Anonim spunea...

Este si o rasplata pentru faptul ca candidatul (cacofonia este intentionata) Basescu a avut acces la televiziunile lui Prigoana senior.
Cu drag

Matilda spunea...

theodora : evident, de ce am scris "imperii şi tarafuri" ? Mă refeream la imperiul de gunoi şi televiziunile sale...
Te îmbrăţişez, noapte bună !

Elisa spunea...

Filfizonul(ca sa nu zic pitiponculsau cocalarul) este in direct la hahahaRealitatea lu'Vantu si se zbate sa demonstreze ca nu-i vorba de "copilu'lu tata" ca el cica are activitate politica dar presa n-a catadicsit s-o arate .
Ce bine ai spus..base asta este un om de honoare,da...plateste tot ce primeste hahaha!
Iar seniorul zicea ca in loc sa ne bucuram ca scolit in afara vine sa ne slujeasca pe noi....hahahaha cam cat de prosti ne cred.
Imi place de Corina Cretu ca le spune asa pe sleau.Adica,sunt atatia tineri asa ca el care au studiat si nu au nicio sansa ,fara relatii,in Romania.

Nea Costache spunea...

Pai n-a promis Basescu ca va reforma clasa politica? Uite incepe sa se tina de cuvant! Va pune in "fruntea trebii", tineri tineri inocenti gen EBA sau Honorius!!! Prigoana sr. nu trebuia rasplatit pentru banii pompati in campania lui Basescu? Simplu: i-a uns ficioru' deputat! Vai de mama nostra!

Anonim spunea...

Sunt atat de revoltata de acesta candidatura incat sunt in stare sa merg de buna voie fara nici o recompensa cu dl Radu Stroe, din usa in usa in colegiu 1 ca sa il ajut sa castige.
Cu drag

Matilda spunea...

Elisa : Are studii înalte, pentru că-l întrece pe Boc cu vreo doi centimetri! Corina Creţu este un om cerebral, cu coloană vertebrală, şi eu o apreciez foarte mult.

Matilda spunea...

Nea Costache : Sigur, se vede ce clasă politică a reformat : Elena Udrea, Ritzi, Eba, Hoară, Gelu Vişan şi alţi şmecheri. Honorius face parte din aceeaşi categorie de super-dotaţi.

Matilda spunea...

Theodora dragă, mulţi suntem revoltaţi, am face diverse gesturi cum spui tu, dar să vedem ce votează concetăţenii noştri, şi, mai ales, cine numără voturile...

Brad spunea...

Este trista tara fara gunoieri vrednici !
Ai vazut ce s-a intamplat in Sicilia ?!
Mu8nti de gunoaie si nici un politician, fie el cat de parlit !
... al nos' are lamborghini ! Is mandru !

Arhivă blog

Faceți căutări pe acest blog