luni, 7 decembrie 2009

Mi-e trist...

    
   Cred că niciodată nu voi mai îndrazni să sper ceva, indiferent ce, aşa cum am sperat acum.
   Va trebui să suport o perioadă zîmbetul parşiv al Elenei Udrea.
   Să aud iar hăhăitul băutorului de Chivas care-şi îmbracă nevasta în haine ţigăneşti şi  joacă pe ritmuri de manele la uşa cortului.
   Să suport infatuarea neguţătorului de marmură.
   Să suport teoriile jenante ale sfertodocţilor cu creiere portocalii, ca Gelu Vişan, Boureanu sau Hoară.
   Să admit că intelectuala Elena Băsescu îmi reprezintă ţara în Parlamentul European.
   Şi multe altele.

   Nu mai dau drumul la televizor. Nu mai scriu decît atunci cînd voi putea trece peste toate acestea, sau atunci cînd nu voi mai putea să tac.
   Mi-e sufletul obosit şi amar....

16 comentarii:

nicole spunea...

Si totusi... ne-am intalnit foarte multi care gandim si simtim la fel!Nu speram sa fim atat de multi. Hai sa ne vindecam impreuna si sa continuam lupta anti-manelizare . Sa nu-l uitam pe Crin. Noi nu abandonam.
Fruntea sus!:) Astept un zambet. La atac!!!:D

Anonim spunea...

Sunt trista, foarte trista.
Astazi am fost foarte ocupata pana pe la ora 18. Mi-a facut bine sa am mintea ocupata cu altceva si nu cu rezultatul votului de ieri. :(
Asta e... o sa incep sa ma uit la telenovele.... desi nu le suport....dar banuiesc ca o sa imi fie mai usor decat sa ma uit la mutrele lor.
Cu drag

Lucia Verona spunea...

Da, te înţeleg. Mi-e din ce în ce mai greu să scriu. Mi-e din ce în ce mai greu să fiu.

malaimare spunea...

Sunt clipe in viata cand pendulul se opreste si nicun fel de gest nu-l poate porni. Nimic. Lumea sta o bucata de vreme in cumpana. In astfel de vremuri e bine daca ai un creier mic si nevinovat. Daca ai ghinion, induri. Dar este adevarat ca vremea pendulului oprit nu este chiar foarte lunga, numai ca cinci ani incepe sa insemne foarte, foarte mult. Sunt multi care l-au votat pe nemernic acum cinci ani si care se scuza ca au gresit, dar mie cine-mi rascumpara anii pierduti si iluziile desarte? Drept este ca anii sunt ai mei, la fel ca si iluziile, si i-am trait si le-am trait si le-am consumat cum m-am priceput mai bine. Asa voi trai si tristetea acestor zile.

Nea Costache spunea...

Asta este, viata este destul de cruda adeseori cu noi iar acum chiar sunt niste asemenea momente. Nu trebuie sa dezarmam. Sunt multumit totusi, ca aici, in ipotetica si totusi reala lume a blogosferei, am intalnit niste oameni minunati de care ma leaga aceeasi comuniune de idei, oameni pe care-i admir si-i stimez sincer. Sunt sigur ca nu ne este usor niciunuia sa suportam in aceste zile un asemenea esec dar ma consolez cu gandul ca suntem multi iar peste nu prea mult timp, vom fi si mai multi!

Anonim spunea...

ALEGERILE DIN STRAINATATE AU FOST ORGANIZATE DE DIPLOMATII SECURITATII. UN FURT DE DIMENSIUNI INIMAGINABILE.

O URIASA FRAUDA ELECTORALA IN USA

Va scriu din New York. Sunt o persoana cunoscuta in mediile diasporei americane. In decursul ultimelor doi ani nu am intalnit nici o persoana care sa se declare partizanul lui Traian Basescu. La primul tur de scrutin Basescu a castigat 70%. la New York Lucrurile sunt mai mult decat ciudate, Ne apropiem de procentele de pe vremea Ceausescu. Am atras atentia in mai multe articole de diversiunea condusa din cladirea de I6 etaje a securitatii. Nu ramane decat a rasfoii numarul anteriior alegerilor al ziarului comunitatii din NewYork Magazin care se arata " neutru". Nu ramane decat sa amintesc faptul redactorul acestui ziar si o delegatie a comunitatii sa intalnit cu TRAIAN BASESCU la Bucuresti .( biletul de avion, hotelul so masele copioase au fost platite din buzunarul comun al romanilor) inainte de alegeri. CONCLUZIE : IN SUA ASISTAM LA O URIASA FRAUDA ELECTORALA. DIASPORA A VOTAT IMPOTRIVA LUI BASESCU SAU NU SA PREZENTAT LA VOT. Citesc in ziare faptul ca diaspora a fost elementul hotaritor in victoria lui Basescu. Toate comisiile electorale ale diasporei sunt compuse din diplomati, ofiteri acoperiti care au furat poporul roman. ASIGUR CA DIASPORA AMERICANA A VOTAT IMPOTRIVA CLICII BASESCU. CERETI DE URGENTA O ANCHETA !
http://devanewyork.blogspot.com/

http://www.devagallery.com/

Matilda spunea...

Nicole : după ce ne rezolvăm treburile cotidiene, după ce ne cumpărăm ceva deosebit pentru a ne ridica moralul, ce mai rămîne de făcut ? Să nu gîndim la noi şi la cei dragi nouă pe care o mînă de mincinoşi ne şi îi condamnă la 5 ani de întuneric portocaliu ?
Îţi mulţumesc pentru gîndurile bune.

Matilda spunea...

theodora : după părerea mea, nici telenovelele nu sunt o soluţie. Am bătut astăzi anticariatele şi mi-am clătit privirile şi mintea cu cărţi care miroseau a altă istorie. Am cumpărat cîte ceva, voi citi, poate ajută....

Matilda spunea...

Lucia Verona : e un fel de doliu naţional al nostru, al celor care nu pot minţi, hăhăi şi preacurvi în numele unei politici strîmbe.

Matilda spunea...

Mihai Mălaimare : Din nenorocire, Maestre, nimeni nu ne dă înapoi cei cinci ani bezmetici, iar peste 5 ani, pentru unii dintre noi ar putea fi prea tîrziu.
Vă mulţumesc maestre, pentru tot ce faceţi, dvs. aveţi un rol mare...

Matilda spunea...

Nea Costache : ca de obicei, sunteţi foarte tonic şi vă mulţumesc pentru asta ! Desigur, vom depăşi momentul, dar cicatricele se vor mai vedea multă vreme.
Cu drag.

codeus spunea...

Matilda draga ieri ma incurajai la mine pe blog si vad ca si tu aveai starea mea, asa ca hai capul sus si merem mai departe,alea 24 de ore au trecut, vorba ta nu murim noi din atata

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Matilda...trebuie să vrei să mai speri, trebuie să vrei să mai scrii, trebuie să vrei să treci peste toate indiferent de actuala situaţie!

De ce?
Pentru că noi, ceilalţi care gîndim şi scriem ca şi tine, avem nevoie de oameni frumoşi şi de atitudine cum eşti tu iubita!

Hai...sus sufletul şi dă cu "posturile" de toţi pereţii aşa cum doar tu ştii să faci!

Eu îmi vindeam cetăţenia şi mă gândeam să mă mut, dar de ce? Pentru o bucată de carne stricată nu renunţ eu la "măcelăria" mea :)))!

Însă...lăsându-le pe toate la o parte, aşa cum i-am spu şi lui Zamolxe:

"Eu cred că doar atunci vor putea să înceteze toate acestea...când cei aproape 50% vor înceta să arunce cu noroi în ceilalţi şi viceversa.
Nu mi se pare corect ca alegătorii PD să îi facă comunişti şi proşti pe PSD şi nici invers, indiferent de principiile politice!!!

Deci...,indiferent unde locuim pe această planetă, atâta vreme cât ne vom comporta aşa -adică român vs român- vom fi iremediabil români şi ne merităm soarta!"

gabhry_el spunea...

Credeţi în Moş Nicolae?

Matilda spunea...

Codeus : ai dreptate, trebuie s-o luăm de la început, altfel ne mînăncă portocala mecanică.

Sandrina -Ramona Ilie : îţi mulţumesc pentru frumoasele cuvinte şi pentru sensibilitatea ta. Fii binevenită ! Cu drag.

Gabhry : Da, cred, şi mai cred că există acolo,sus, cineva care ne iubeşte şi nu ne părăseşte.

gabhry_el spunea...

Ei, bine, pentru că n-aţi fost cuminţi anu' ăsta Moş Nicolae vi l-a readus pe Băse.
:)
...da' să ştiţi că tocmai pentru că vă iubeşte şi nu vă părăseşte.

Parol!

Arhivă blog

Faceți căutări pe acest blog