marți, 2 februarie 2010

De unde vine ideea de uninominal



 Foarte bine, tovarăşe Băsescu, mă bucur că gîndim la fel !
 Să terminăm cu duşmanii poporului !

13 comentarii:

nicole spunea...

Poate-l invita Ceausescu pe "tovarasul basescu" sa-i tina companie...

Anonim spunea...

Uninominal, adică doar un nume contează!
Care e!
Restul e tăcere!
Care e!
Sau, după caz, rafale.
Care e să fie!

Anonim spunea...

DIRECTORUL SECTIEI EXTERNE AL ANTI DEFAMATION LEAGUE IONATHAN VICK ANUNTA TRIMITEREA UNUI PROTEST CATRE GUVERNUL ROMAN PRIN AMBASADA USA DE LA BUCURESTI.
(Mentionez ca la cateva minute distanta redactorul ziarului New York Magazin
G. Culian a primit un mesaj similar.}

About The Anti-Defamation League
“Its ultimate purpose is to secure justice and fair treatment to all citizens alike and to put an end forever to unjust and unfair discrimination against and ridicule of any sect or body of citizens.”
In the forefront of the fight against anti-Semitism, challenges American and world leaders and the United Nations to take action against bigotry and violence ”

PREZENTA POLITIEI AMERICANE LA EXPOZITIA ICR NEW YORK
( articolul ” Expozitia ICR este deschisa dupa doi ani de la deschidere.” )
FRIDAY. JANUARY 29, 201O
http://devanewyork.blogspot.com/

ADL Trains Over 2,000 Law Enforcement Officers in October
Law enforcement officers from Maryland, Virginia, Washington, D.C., Illinois, Pennsylvania, New Jersey, Delaware, New York, Connecticut, Texas, California, and Missouri, and representing state, local, and federal agencies that included the FBI, ATF, U.S. Park Police, and numerous regional JTTFs, corrections officers, offices of Attorney Generals, and military personnel, attended.

Prezentarea filmului despre expozitia ICR New York va fi prezentat pe blogul meu cat de curand. Acesta va fi prezentat NHK Japan si la diferite statii americane. Canalul francez Antena 5 se arata interesat
Aflati amanunte despre ancheta Ministerului Justitiei USA ( Departamentul Hate Crime ) . Arborarea insignelor naziste, SS. ZVASTICA, BATJOCORIRE INSEMNELOR RELIGIOASE este pedepsita de Legea Statului New York.

PENTRU CONFIRMAREA STIRII FATALE PENTRU REGIMUL DE LA BUCURESTI SUNATI:
GRIGORE CULIAN
NEW YORK MAGAZIN TEL 7I8 896 8383 http://www.nymagazin.com
ROBERT HORVATH DEVA

http://devanewyork.blogspot.com/
DATE PERSONALE DE CONTACT
http://www.devagallery.com/

Tanti Jeni spunea...

Doamna Matilda, eu bănuiam de mult asta: Băselu face ședințe de spiritsm și îl invocă pe domnu spirit a lu tovarășu Niculae Ceaușescu să-i mai ceară un sfat. Cred că tovarășu Nicu îl cam ia la mișto pe Băsel și îi dă sfaturi așa în bătaie de joc. După ce închide legătura spirituoasă râde de se zgâlțâie Iadul, Doamne iartă-mă! Să știți că am încercat și eu spiritism d-ăsta. Încerc de nu știu când să ghicesc cu polonicul numerele câștigătoare de la LOTO dar pezeveghiul ăsta, mânca-l-ar țapu, îmi dă numai cotele apelor Dunării. Știți Dumneavoastră,alea cu ”Zimnicea san-son-san santimetră, stasioner”.

Anonim spunea...

Suntem cam multi dusmani ai poporului. Aproape 5 milioane. O sa fie cam greu.

Anonim spunea...

Stiam eu ca e reincarnat.

Anonim spunea...

SINDROMUL ANTI-AMERICANISMULUI NATIONAL

Oamenii care nu stau pe piciorele lor, adora sa gaseasca un " tap ispasitor ". Nereusita lor se datoreste altora . Tintele sunt numeroase dupa circumstante. Vinovatii sunt de obicei : evreii,ungurii,mogulii,ucrainienii, in viitor chinezii sau extrarerestrii. La ora actuala vinovatul principal pentru nenorocirile romanului este F.M.I. Sau cu alte cuvinte asistam la o conspiratie internationala impotriva nivelului de viata si a demnitatii nationale.
Toate acestea sunt semnalele sindromului care a cuprins intreaga socetatea romaneasca ANTI AMERICANISMUL. De la orase la sate, de la taranul de pe camp, la sofisticatul de la oras, preocuparea principala este injurarea unchiului Sam. Nu exista zi sau noapte, blog, ziar, sau program de televizoine care sa nu fie atins ,de boala grea si contagioasa a urii impotriva valorilor americane,
Pe blogul dumneavoastra atacurile la adresa persoanei mele nu au ca tinta persona mea sau desvaluirile mele, ci tara in care traiesc SUA.
Politica " tapului ispasitor' prinde si este mereu victorioasa. Victoria lui Basescu nu
sa datorat vreunui program politic ci declansarii complexelor sociale. Lupta impotriva oamenilor bogati, a mogulilor, este un atac codificat impotriva capitalismului romanesc. Dupa alegeri aceasta varianta de fascism autohton cuprinde masele. Ura si invidia nu este indreptata impotriva capitalismului autohton in formare, ci impotriva mogulismului american care colonizeaza spatiul mioritic. Lasand gluma la o parte aceasta este un subiect de maxima gravitate.
Sper ca el sa intre in atentia dumneavoatra, in atentia acestui blog al ideilor. Traiesc de 20 de ani in Japonia. Nu exita tara care sa fi fost mai mult expusa " raului " american. ( bomba atomica, ocupatia americana, impunerea unei constitutii etc ). Familia mea fiind japoneza cunosc mai bine decat altii ce gandesc si cum gandesc japonesii. Va asigur ca aceasta tara a unui miracol economic, este adanc recunoscatoare americanilor si in continuare fascinata de valorile americane. Sunt constienti ca fara ajutorul american nu ar fi ajunsi invidia intregii lumi. Morala : Pentru a fi ajutat trebue in primul rand, sa te ajuti tu,..... insusi pe tine. Valabil pentru Romania.
PS. Voi lansa in curand pe internet un ziar vizual inedit cu numele INTER - DIASPORA- USA . Profitand de faptul ca sunt cineast, fotograf, pictor, http://www.devagallery.com/ voi incerca ceva nou. Voi prezenta printre altele capitalismul american cu bune si rele din unghiul de vedere romanesc.
America nu este o tara sau un popor ci un "experiment "unic in istorie, unde oamenii veniti din toate partile pamantului, sunt intreprinzatori si inca liberi.
Robert Horvath artist New York.
http://devanewyork.blogspot.com/

Anonim spunea...

OFICIAL ULTIMATUM ADRESAT PRESEDINTELUI ROMANIEI TRAIAN MASESCU.
POLITIA AMERICANA VA DESCINDE DIN NOU LA ICR NEW YORK !


AMBASADA ROMANIEI IN USA
C,GAGINSKY MINISTRU- COSILER

ULTIMATUM
Adresez prin persoana dumneavoatra un ultimatum guvernului Roman.
Acum doi ani de zile am trimis politia americana la expozitia antisemita de la
ICR -New York a cetateanului arab Amar Ambaki. (artistii romani reprzentand diversiunea ).
Aceaste expozitie a masinii propagandistice Al QUEDA este deschisa si astazi. IN CAZUL IN CARE PANA LA SFARSITUL ACESTEI SAPTAMANI PERETII GALERIEI ROMANE NU SUNT VOPSITE IN ALB , VOI CERE
O NOUA DESCINDERE A POLITIEI METROPOLITANE. Deasemenea ma voi adresa din nou din nou institutilor americane care au fost atentionate acum doi ani.
Atasez articolul care descrie prima descindere ".POLITIA A DESCINS LA ICR NEW YORK" http://devanewyork.blogspot.com/
Mentionez cateva opere de arta al expozitiei organizate de Institutul Cultural Roman al carui PRESEDINTE de onoare ESTE TRAIAN BASESCU seful statului
Roman.
- O Menora ( Simbol al Statului Israel) uriasa vopsita pe un intreg perete de galerie pe care este manjita cuvantul Fuck.
- Tatuarea SS pe bratul unor evrei religiosi.
- Un schimb simbolic intre Patriarhii Bibliei : Abraham acorda steaua lui David primind de la acesta un........ penis .
- Rabini care se copuleaza cu elefanti
- Afisarea Zvasticii Naziste,
De dementa antireligiosa nu scapa nici noul testament Feciara Maria avand o matura in mana. Iar Crucea Crestinatatii apare pe fruntea unor caini negrii cu penisuri supra dimensionate, aflate in plina erectie.
REPET. ACESTE MONSTROOZITATI TREBUE STERSE CAT MAI CURAND IAR ORGANIZATORII IN FRUNTE CU BASESCU SI PATAPIEVICI ,TRIMISI LA CASA DE NEBUNI .
Transmit prin intermediul dumneavoastra o veste extrem de proasta pentru presedintele reales. Poate sa fie o veste fatala sau mai precis finala.
In cursul zilei de ieri la 6 / 30 ora New York a avut loc prezentarea filmului meu
” Desecrarea Menorei ‘
despre expozitia antisemita organizata de ICR al carui Presedinte de Onoare este Traian Basescu. Filmul a fost vizionat la Anti Defamation League, cea mai puternica organizatie evreiasca din lume . Aceasta considera ca organizarea unei expozitii de tip propagandist Al Queda la colt cu cladirea organizatiei si la cateva minute de sediul ONU, de catre statul roman ca o provocare la adresa lumii civilizate.
DIRECTORUL SECTIEI EXTERNE AL ANTI DEFAMATION LEAGUE IONATHAN VICK ,ANUNTA TRIMITEREA UNUI PROTEST CATRE GUVERNUL ROMAN PRIN AMBASADA USA DE LA BUCURESTI.

Mentionez ca la cateva minute distanta redactorul ziarului New York Magazin
G. Culian a primit un mesaj similar.
ARTICOL : ARTICOL: EXPOZITIA PATAPIEVICI DESCHISA DUPA DOI ANI DE ZILE ! INCREDIBIL SENZATIONAL DEMENT !
Robert Horvath DEVA cineast New York
PENTRU CONFIRMAREA STIRII FATALE PENTRU REGIMUL DE LA BUCURESTI SUNATI:
GRIGORE CULIAN
NEW YORK MAGAZIN TEL 7I8 896 8383 http://www.nymagazin.com
Va rog confirmati primirea acestei scrisori si numarul de inregistrare.

ROBERT HORVATH DEVA 2 februarue 2010

http://devanewyork.blogspot.com/
DATE PERSONALE DE CONTACT
http://www.devagallery.com/

Matilda spunea...

nicole : eu nu-i doresc asta, dar de plecat trebuie să plece, înainte de-a ne înnebuni pe noi !

Matilda spunea...

Toni : numai el şi-ai lui. Adică pedegaşca.

Matilda spunea...

theodora : da, cam mulţi, trebuie găsită o soluţie...

Matilda spunea...

alexandrumarin : te-ai prins !

Matilda spunea...

Tanti Jeni : Cu tigaia ai încercat ? Sau cu flacăra violet de la aragaz ?
Rîdem noi rîdem, dar şi Băse crede în tot felul de superstiţii şi flăcări mistuitoare. A recunoscut singur că nu a dus acasă cărţile primite de la Geoană, de frica... vrăjilor !

Arhivă blog

Faceți căutări pe acest blog