vineri, 19 februarie 2010

Sa va fie rusine, domnilor guvernanti !

  
      Ati pacalit salariatii, pensionarii abia se mai tarasc, iar acum luati banii copiilor. Sa va fie rusine !
      Nici Ceausescu, tiranul, dictatorul, nemernicul, nu a indraznit sa se atinga de alocatiile copiilor.
      Ce minte bolnava poate imparti copiii in bogati si saraci ?
      Este o discrimare dincolo de orice logica oameneasca.
      Nu mai aveti bani ?  Lucrati fara salariu timp de sase luni, ca oricum nu meritati  niciun leu, ne-am saturat sa va platim incompetenta.
      Toti ministrii, presedintii de consilii judetene, directorii descentralizatelor, toti sa renunte la salariile enorme si nemeritate . Le-ajunge cit s-au imbuibat !
       Luati mainile de pe alocatiile copiilor, sau dati-va demisia, nepriceputilor !

11 comentarii:

codeus spunea...

mintea lui Boc si a lui Seitan prezidati din umbra de comandir, pe care unii ar vrea ne ne induca ideea ca nu stie ce face guvernul Boc. daca e dupa cum se aude poate chiar nu mai aude rumoarea de afara

Anonim spunea...

Inspirat de mărețele realizări ale dibaciului timonier şi însetat de adevărul înţeleptelor sale învăţăminte, îndrăznesc a posta:

MANIFESTUL PARTIDULUI DEMOCRAT-LIBERAL-CD
TREI ÎNTR-UNUL

O stafie cutreieră România. S-a născut din lacrimile şi plânsetele voastre, năpăstuiţii acestui pământ sfânt, pentru că voi sunteţi sarea pământului, lepădată afară şi călcată în picioare de neoameni. Dar voi veţi moşteni pământul, ascultaţi glasul fiului ploii, votaţi-l cu toată încrederea şi vă veţi elibera! Afară plouă!
O stafie MOV, dar tricoloră, Mov-Oranj-Violet! Culorile viitorului drapelul naţional al României Libere pe Vecie! Trei într-una!
O forţă politică MOV, Partidul Democrat-Liberal-Creştin şi Democrat, Partidul Poporului, cu cele trei aripi ale sale, liberală, socialistă şi creştin-democrată, prin care se asigură alternanţa democratică la guvernare, continuitatea reformei şi transferul puterii fără convulsii! O singură, uriaşă, puternică aripă, întinsă ocrotitor asupra românilor. Trei într-una!
O instituţie supremă MOV legislativă, judecătorească, dar, mai ales, executivă, condusă de alesul suprem de la Cotroceni. Trei într-una!
Da, de el, de Traian Băsescu Unificatorul! Alesul românilor din ţară, din diaspora şi din Moldova! Trei într-una!
Întruparea sfintei treimi a dreptăţii, justiţiei şi bunăstării! Trei într-unul!
De groaza lui tremură toţi îmbuibaţii, toţi corupţii, toţi spoliatorii românilor: mogulii, comuniştii şi securiştii, profesorii, doctorii, poliţiştii, magistraţii, funcţionarii publici, întreprinzătorii, şoferii, pensionarii, părinţii şi copii, toţi paraziţii bugetului de stat, toţi şobolanii din economia naţională, toţi duşmanii românilor baricadaţi în ultima redută ale jefuitorilor de neam şi ţară poreclită Parlament!
Parlamentul Ruşinii! Nu vă fie frică, sub Băsescu pică! Cu totul!
Iată, mafioţii şi corupţii nu mai dorm noaptea, nu mai au poftă de mâncare, nu-şi mai găsesc liniştea! Ei ştiu că românii s-au trezit! Au văzut Lumina!
Nu e la capătul tunelului, e în lămpiţa de pe casca de miner aurifer pe care o poartă cu mândrie şi mânie patriotică răzbunătorii neamului, eroii naţionali al căror nume răsună cu putere, rostit cu speranţă şi iubire de cei obidiţi şi umiliţi, seara, când îşi pun capul ostenit pe perna ruptă din biata lor colibă, departe de splendoarea palatelor născute prin jaf şi crimă, în noaptea care-a coborât asupra României în ultimii 20 de ani: Elena Udrea, Monica Iacob-Ritzi, Radu Mircea Berceanu, Adriean Videanu, Roberta Alma Anastase, William Gabriel Brînză!
Ei, cei şapte cavaleri neprihăniţi ai a-boc-alipsului, călare pe cai albi, conduşi spre victoria finală de arhanghelul neamului, de însuşi falnicul Emil Boc! Capetele cailor sunt ca nişte capete de lei, şi din gurile lor iese foc, fum şi pucioasă. Galopează neînfricaţi, cu sabia dreptăţii într-o mână şi cu flamura tricoloră MOV în cealaltă! Frâul n-au nevoie să-l ţină, caii merg singuri pe calea luminoasă, nu-i nevoie să-i strunească călăreţii. Nici iarna, nici vara, deşi iarna nu-i ca vara! Vin în faţa leghiunilor PDLCD-iste, oastea eliberatoare!
Deja se văd roadele muncii lor neobosite, cu poporul, pentru popor:
O pensie, un salariu, o alocaţie! Identice! Trei într-una! Egalitate, justiţie, bunăstare!
Un Partid, un Stat, un Guvern al poporului! Trei într-una! Egalitate, justiţie, bunăstare!
Un Preşedinte, un Premier, un Parlamentar! Trei într-una! Egalitate, justiţie, bunăstare!
Totul pentru popor, totul pentru victorie, totul pentru noi! Şi pentru voi… restul!
Trei într-una! Egalitate, justiţie, bunăstare!
Egalitate pentru voi, justiţie pentru ei, bunăstare pentru noi!
A ieşit cum aţi votat!
De ce v-a fost frică n-aţi scăpat!

Gog, Magog şi Demagog

Matilda spunea...

Codeus : Stie, cum sa nu stie, aude tot, dar nu-i pasa. E in stare de orice, pentru a-si pastra fotoliul !

Matilda spunea...

Toni : ... iar noi suntem numai urma unei tari, fantomele unui popor ingenunchiat de deznadejde...Dar si cind ne vom scula !

Vania spunea...

Ca primă măsură, aş tăia salariul nesimţit al lui boc şi mi l-aş atribui mie...

Anonim spunea...

Da, Vania, eu il vreau pe-al Elenei Udrea. La nevoie, ma fac blonda...
Matilda

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Îşi bat joc de români, de neputinţele şi deznădejdile oamenilor, de buna lor credinţă când au pus nenorocita aia de ştampilă la vot...

Îşi bat joc de orice şi oricine, pentru că sunt iresponsabili, habar nu au cu ce se mănâncă o ieşire omenoasă şi bună din criză...pentru că nu sunt şi nici nu au specialişti!

Sunt nişte...impotenţi politici şi cei mai jalnici guvernanţi!

Matilda spunea...

Sandrina : asa este ! Sunt incompetenti si aroganti.

Anonim spunea...

Pe mine nu mira. As vrea sa vad fata celor care l-au votat. :)

Nea Costache spunea...

Acum, ca un nou presedinte se afla in fruntea PSD-ului, asteptam ca cele doua partide de opozitie, sa-si faca cu adevarat datoria fata de toti napastuitii incompetentului guvern Boc!
Doamne ajuta!

Anonim spunea...

Pai, nemernicii au luat-o usurel.Au inceput cu s in capalariatii, apoi pensionarii, acum copiii.Urmeaza bolnavii si, probabil, mortiii...Sa ne cam fie rusine, iubiti concetateni ! Va avertizez ca mai avem multe de vazut...In ziua care un copilas a fost executat cu un glontin cap mi-am zis ca nu se mai poate, au distrus tot, si bruma de stabilitate care era, ce siguranta, ce ordine, ce grija fata de oameni ! Basta, rinocerilor ! zincabeiu

Arhivă blog

Faceți căutări pe acest blog