duminică, 28 martie 2010

Bocul jalnic

   
       Theodora0303 este revoltată, pe  bună dreptate ! Impozitul pe bonurile de masă este o aberaţie şi o lovitură dată marii majorităţi a  salariaţilor români.
     Eu vreau, în preajma sărbătorilor pascale, să împac pe toată lumea. Ca atare, fac o propunere guvernului, şefului guvernului, şi,  nu în ultimul rînd, ministrului Vlădescu,  atît de greu încercat .
  
      Pentru că este genial, pentru că este trimisul lui Băsescu printre muritorii de foame, scîrbă, lehamite, revoltă, etc., pentru că mi-e  deosebit de  drag şi vreau să-l ajut,  îi propun marelui Boc să instituie şi impozitul pe statură.
   În funcţie de înălţime,  se va calcula astfel :  are românul 1,80 metri ? Să plătească statului 18 % din venituri, că statul l-a făcut mare , iar guvernul e şi mare şi tare  incompetent !  În acest fel, statul va încasa oarece bănuţi la buget, iar bocul va rămîne neatins !
   Bocul nostru cel de toate zilele şi toate cretinismele ,  va rămîne în continuare neatins ...

  
 

9 comentarii:

Anonim spunea...

Între Florii şi Paşte aş încerca un exerciţiu de purificare sufletească şi de abstinenţă mentală.
Fără odioşii care se fac că ne conduc, fără gânduri otrăvite de revoltă şi de neputinţă, fără numele alea încărcate de energii distructive, fără "ei".
Săptămâna Patimilor aş încerca să I-o dedic Lui, să păşesc pe Drumul Crucii şi să uit, dacă oi putea, de calvarul pătimirii noastre...
Să urcăm Golgota întâi cu El, pe urmă să revenim la Golgota noastră... Care tot acolo va fi, din nenorocire...
Eu încerc. Sper să şi reuşesc.
Cred că merită...
Între întrarea pe poarta cetăţii şi ieşirea prin porţile cerului se întinde săptămâna miraculoasă, săptămâna încărcată de istorie, de credinţă, de speranţă...
Săptămâna mântuirii noastre!
S-o parcurgem cum se cuvine.
Doamne ajută!

Lucia Verona spunea...

Matilda, bună idee! :))))))))))))))))))))))

Matilda spunea...

Toni : ai dreptate, să încercăm, în săptămîna patimilor, să ne amintim jertfa, "curăţia", cum spunea Ioan Alexandru, să ne apropiem mai mult de El şi de sufletul noastru. Doamne-ajută !

Matilda spunea...

Lucia Verona : la cît sunt eu de înaltă, îmi convine...

Manole spunea...

Asta mai lipsea! Bine ca s-au gandit! Ma simt ca pe vremea comunismului : spic cu spic, al patriei grau!

Nea Costache spunea...

Ufff, nu le da idei desteptilor astora ca ma mananca: am i,85m! mai ramane sa impoziteze si aerul respirabil!

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Dar eu la 1,58...plătesc ceva sau mi se dă înapoi :D???

Matilda..., în ritmul acesta, ăştia ne vor pune nişte preşuri la intrare care să ne scaneze greutatea, înălţimea şi, dacă vom fi Doamne fereşte mai graşi cu câteva grame, ne vor lua cu preşul binişor şi ne vor slăbi ei cât mai repede + nu de răi, da de unde..., spre binele nostru! Slabi ca aşchia ne stă mai bine şi unde mai pui că nu vom avea nevoie de maşină sau tramvai...ne va purta vântul!!!

Te îmbrăţişez!

Unknown spunea...

Vineri la ora 17 ne intalnim in trei puncte: in fata magazinului Unirea, la Romana (capatul strazii Caderea Bastiliei) si in fata Operei. Apoi, la ora 19, ne intalnim toti in Pta Universitatii, de unde vom pleca in parc. http://nobasescuday.blogspot.com/2010/03/au-mai-ramas-4-zile.html

Anonim spunea...

Bocul a depasit si statutul de jalnic.

Arhivă blog

Faceți căutări pe acest blog