duminică, 28 martie 2010

La mulţi ani !

Pictură de Elena Bessinger

8 comentarii:

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

La Mulţi Ani tuturor florilor!
Să aveţi sănătate, fericire şi ani mulţi!

Robert Horvath spunea...

LA MULTI ANI ! SANATATE SI FERICIRE !
ATACUL BANDITESC IMPOTRIVA ANTENEI 3 IN ATENTIA FBI !
(UN WATERGATE ROMANESC )

ATAC BANDITESC ORDONAT DE BASESCU IN SUA
In urma cu doi ani Basescu a ordonat spargerea studioului meu de film din New York. Pentru a deruta politia banditii lui Basescu au facut 8 spargeri similare in cartierul galeriilor de arta Chelsea. Observand ca lipsesc cateva fotogtefii din seif ca si carnetul de telefoane am realizat imediat despre ce este vorba. In stanga acestui articol se vede fotografia sustrasa din seiful studioului meu de film din New York. Dupa o saptamana de la incepererea scandalului ICR New York pentru a fi discreditat ( conspiratie cu Antena 3 ) fotografia apare trucata, pe un blog special creiat de servicii. - Desteptarea lu’ Horvath http:iiroberthorvath-cineast.blogspot.com DE PRIN BLOGURI ADUNATE SI LU’ BADIN DATE. - Se poate observa montajul fotografic unde apar alaturi de ziaristul Andrei Badin. Trebue mentionat ca nu m-am intalnit cu aceasta persoana niciodata. Fiind jurnalist de investigatii ma fotugrafiez extrem de rar. De la venirea in USA nu cred sa posed mai mult de 6-8 fotografii. Fotografia pe care sa executat triucajul a fost facuta pe Aeroportul Louis Amstrong din New Orleans de sotia mea Kiyoko. Am pastrat fotografia intr-un plic in seiful studiolului si am notat disparitia ei imediat fapt relatat detectivilor politiei. ( Negativul fotografiei a fost gasit in Osaka la sediul studioului meu din Japonia. In momentul in care fotografia furata a aparut pe un blog strain am cerut o ancheta la FBI. In cursul acestei zile am fost anuntat de aparitia unor noi probe si ca o echipa speciala de detectivi a plecat spre Bucuresti. Un atac de asemenea amploare pe teritoriul SUA nu putea fi efectuata fara aprobarea la cel mai inalt nivel. In afara de un scandal diplomatic de proportii se profileaza punerea conducatorului statului roman dupa gratii. CONTINUARE : http://devanewyork.blogspot.com/
Robert Horvath Deva Cineast SUA

Manole spunea...

La multi Ani, Matilda!
Sanatate si bucurie alaturi de cei dragi!

Matilda spunea...

Sandrina : cu drag, şi ţie la fel !

Matilda spunea...

Manole : multă sănătate, seninătate şi tot ce-ţi doreşti. Cred că ştii că există o floare frumoasă şi tămăduitoare, care se numeşte ANGELICĂ !

Anonim spunea...

La multi ani, Matilda, la multi ani , buni ! zinca

Matilda spunea...

Zinca : Să trăim... bine !
Te îmbrăţişez cu drag.

GS spunea...

La multi ani! O imbratisare pentru aniversare si pentru timpul in care m-am bucurat sa lucram impreuna! Cam tarzie felicitarea dar, cand eram student, o unguroaica de la Satu Mare (era atat de frumoasa incat trebuie sa ... intorc capul cand imi amintesc) m-a invatat ca poti felicita pe cineva timp de 9 zile de la aniversare. Era smecheria ei, sa ma salveze pentru ca in fiecare an uitam ziua aniversarii :) La multi ani!

Arhivă blog

Faceți căutări pe acest blog