marți, 15 iunie 2010

RUŞINE !





Să le fie ruşine !

13 comentarii:

Anonim spunea...

APEL CATRE SECURITATE !
Nu am nici-o simpatie pentru aceasta organizatie ci dimpotriva. Am scapat de infernala ancheta securitatii dupa un an jumate de an fiind invinuit de inalta tradare, pentru transmiterea in occident a unui material filmat despre Ceausescu. Imediat dupa terminarea facultatii am fost trimis sa fac un film la Scornicesti . In sat a avut loc o nunta unde unde Ceausescu a vorbit in fata unor tovatasi despre .....o bomba atomica. Am scapat cu viata printr-o scrisoare adresata de Presedintele SUA. Carter.
In ancheta ( securitatea era divizata din 1977 ) am cunoscut " securisti buni " care au incercat sa-mi salveze viata " si cei rai " care se pregateu sa-mi puna streangul pe gat. Cu alte cuvinte am cunoscut securitatea pe pielea mea atat la figurat cat mai ales la propriu.
Cu toate acestea ma simt moral obligat sa spun doua mari adevaruri, fara de care socitatea romaneasca nu poate merge inainte,
- Securitatea a reusit sa cuprinda cu anumite exceptii elita societatii romanesti. Fiecare valoare a cestei tari a avut intr-un fel sau altu relatii cu securitata. Acest lucru sa intamplat atat in Germania lui Hitler sau Rusia lui Stalin.
- Securitatea a fost elementul hotarator in caderea si lichidarea lui Ceausescu.
In aceste zile istoria se repeta, Basecu ca si Ceausescu a declarat razboi
poporului roman. Asistam la o atmosfera prerevolutionara asemanatoare cu cea din ...1989.
In serviciile romanesti se gasesc oameni de tote felurile....Gasim patroti si oportunisti, oameni tineri care nu au cunoscut comunismul alaturi de " vechea garda care are sansa de a-si sterge pacatele.
Cunosc de la sursa faptul ca " securistii " sunt nemultumiti de faptul ca nu sunt lasati sa-si faca datoria devenind un fel de garda pretoriana a clicii Basescu.
In concluzie ma adresez fiecarui om de bine din servicille romanesti sa arate demnitate si sa se alature poporului mereu jignit si acum infometat, exact ca in... 1989. .Cetateni acestei tari va vor recunoscatori si va vor strange mainile mainile iar copii vostrii vor fi mandrii de voi ! Dumnezeu sa va ajuta sa gasiti calea cea dreapta .

Robert Horvath DEVA
Cineast- New York

http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

malaimare spunea...

De ce sa le fie rusine? Ei nu au spus niciodata ca vor face altceva. Pe fetele lor se vede acest lucru de la o posta. Ei au fost si sunt consecventi. Rusine ar trebui sa ne fie noua.

Anonim spunea...

SALVATI ROMANIA SI VIITORUL COPIILOR VOSTRI !

CADEREA MOTIUNII DOVEDESTE CARACTERUL CLASEI POLITICE SI INPOSIBILITATEA REZOLVARII CRIZEI POLITICE SI ECONOMICE.
ESTE NEVOIE DE UN NOU INCEPUT. NU VREAU SA CONVING PE NIMENI.
ROMANII AU DE ALES INTRE O RELATIVA PROSPERITATE SI CERTITUDINEA DE A MURI DE FOAME. SINGURA SPERANTA ESTE :
REVENIREA LA MONARHIE PRINTR-UN REGE TANAR PRINTUL NICOLAE.  
ACESTA AR PUTEA ASIGURA NEUTRALITATEA POLITICA SI SPRIJIN INTERNATIONAL. EL VA ALEGE UN PRIM MINISTRU COMPETENT IN IN ECONOMIE……. FARA LEGATURA CU MAFIA , REPREZENTATA DE CLASA POLITICA ACTUALA. ESTE O ULTIMA SANSA SI O ULTIMA SPERANTA PENTRU ROMANIA !
Pentru a testa propunerea am adresat o scrisoare PRINTULUI CHARLES urmas la
coroana britanica. : In cursul acestei zile am primis urmatorul raspuns. “Propunerea de revenire la monarhie prin varul meu Nicolae este valoroasa si o studiem cu atentie. Chiar daca aceasta are sprijinul Curtilor Europene in ultima istanta totul depinde de optiunea si vointa cetatenilor Romaniei.”

VITORUL REGE AL ROMANIEI PRINTUL NICOLAE !
Constitutia din 1923 
 Art. 77. – Puterile constitutionale ale Regelui sunt ereditare in linie coboritoare directa si legitima a Majestatii Sale Regelui Carol I de Hohenzollern Sigmaringen, din barbat in barbat prin ordinul de primogenitura si cu exclusiunea perpetua a femeilor si coboritorilor lor. 
Regele Mihai si principesa Anne de Bourbon-Parma au cinci fiice, dar conform legii salice ele nu pot urma la tron. 
 
 PRINTUL NICOLAE este singura imaculata demna de a ocupa tronul Romaniei,ca urmas al M.S REGELUI. 
VIITORUL REGE NICOLAE, este nascut in 1985 si este Varul Printului CHARLES si nepotul cel mai inantat in varsta a Majestatii Sale Mihai. El este descendent a Reginei Victoria si a monarhiilor Europene incluzand Tarii Rusiei. Pe linia maternala prin bunica, Printul Nicolae este deasemenea descendent al Printului Ieremia Movila. 
Printul Nicolae ne spune tuturor celor care mai speram “Daca tara, romanii ma vor chema, sint pregatit sa raspund chemarii lor.”
“Sunt pregatit sa fiu Regele Romaniei”

IN CESTE ZILE SE FORMEAZA LA NEW YORK O GRUPARE POLITICA BAZATA PE PROPUNEREA DE MAI SUS . CEI INTERESATI POT CONTACTA ;
ROBERT HORVATH DEVA
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

Vania spunea...

Nu mă îndoiesc că ruşinea i-a copleşit!

Florin Matei spunea...

Să-i fie ruşine lui Dinu Patriciu, că cele şapte vesele figuri prezentate de tine mai sus n-au aşa ceva.

Brad spunea...

De ce rusine ?!
Foarte frumos, foarte reusit !
... vorbesc despre blogul tau, evident !
Vad ca l-ai i"imbracat " cu haine noi ...
:)

Matilda spunea...

Mihai Malaimare : aveţi dreptate, maestre ! Dumnealor nu roşesc decît dacă îi "premiem" cu cîteva roşii bine coapte, drept în faţă !

Matilda spunea...

Vania : :)

Matilda spunea...

Florin Matei : exact, să-i fie ruşine lui Patriciu, ceilalţi sunt îngeraşi.

Matilda spunea...

Brad : mă bucur că-ţi place !

Anonim spunea...

Nu sunt eu prea des în acord cu Mihai, dar acum DA!
La şoriciul lor...
Oricât l-ai pârli, tot impenetrabil rămâne!
Ceva, ceva, tot trebuie să-l străpungă!
Cineva...
NOI! TOŢI! LAOLALTĂ!
LFB! NOW!

Matilda spunea...

statusuri : mă tem că tehnica mă depăşeşte...

Matilda spunea...

Toni : înainte de pîrlire se mai impune o operaţie, important fiind bisturiul folosit. :)

Faceți căutări pe acest blog