marți, 28 iulie 2009

Scutul Basescu

Doamna Udrea numeste comisia care va verifica Turismul, " comisia celor 322 ".
Blonda este glumeata, a facut o " aroganta"? Da, aroganta este, dar ceea ce s-a vrut o "gluma" , de fapt a fost strigatul de ajutor adresat presedintelui tarii, al guvernului si, nu in ultimul rand, al pedeleului. Situandu-se pe aceeasi pozitie cu Basescu, comparand cu momentul demiterii sale, Elena Udrea vrea de fapt sa-l sensibilizeze pe presedintele ei sa-i sara in ajutor, mai ales dupa lectia Ritzi.
Comisia pe care o invita "sa-i masoare perdelele" va trebui mai intai sa-i masoare tupeul si sa nu tina cont de aceste incercari de intimidare, indiferent daca Zeus se va implica in vreun mod in aceasta afacere, desi politica e...
Sa vedem la ce "arogante" va apela dl. Berceanu daca va intra in vizorul vreunei comisii, mai cu seama ca firma AVI SRL fiinteaza de pe vremea celuilalt mandat de ministru al domnului actual ministru, pe atunci omul bun la toate al firmei fiind nimeni altul decat.... Gelu Visan, daca asta va spune ceva.

5 comentarii:

hendrix spunea...

Istericalele lenutzei curvea de ieri, din Parlament, arata faptul ca este ...DISPERATA!!! Stii de ce? Pentru simplul fapt ca ba-secu, cel care are painea si cutitul in partid, in guvern, in DNA, in servicii, se va dispensa de ea cat ai zice...cocosh! Asta in situatia in care scandalul mediatic va lua amploare si soarta ei ca imagine pecetluita! Va pati exact ca ridzi-pizdi, abandonata in mainile DNA! Ba-secu este genul de ticalos care se foloseste de un om pana in momentul cand nu ii mai este de folos, nu trebuie sa mai fac un pomelnic cu lista lunga a ,,victimelor'' sale. Nutzi curvea este la mana lui ba-secu si ea stie asta! In an electoral fiind nu-si permite astfel de campanii mediatice care l-ar afecta si ar sacrifica-o pe nutzi extrem de rapid.
M-au distrat si pe mine lozincile sarmanei curve cu ,,cei 322'', cu alianta psd-PNL etc etc. Jalnica curva! Si proasta si pe deasupra! Tupeul ei este acum la maxim, dar tare ma tem ca va schelalai la luna dupa un timp. Destul de scurt, as zice.

Lilick Auftakt spunea...

Gelu Visan. Pai nu a fost si el in Comisia Ridzi? Ce lume mica... :)

Anonim spunea...

Aceeaşi senzaţie am avut-o şi eu ... de vreo câteva ori a subliniat că de fapt atacul e lansat împotriva lui Băse. Să vedem dacă a lucrat mai cu perdea decât DNA Ridzi.

Matilda spunea...

hendrix: cred si eu ca se va lepada de ea, daca ii incurca socotelile.
Lilick: da, Lilick, acelasi Gelu Visan !
rebusache : sigur, sa vedem daca si-a sters urmele ...

Lucia Verona spunea...

Am senzaţia că e o acţiune a lui Băsescu, sacrifică damele într-un scop personal, iar ele ştiu bine asta. Cred că vrea, de fapt, să se asigure că Adrian Năstase nu va candida. Asta e marea lui spaimă.

Arhivă blog

Faceți căutări pe acest blog