sâmbătă, 25 iulie 2009

Udritzi de la turism

Vesti pozitive ?
Turismul si Tineretul, doua T-euri prea tari pentru pedelisti.
Cu Tineretul ne-am lamurit(?), urmeaza Turismul. Si circul de rigoare. Pedelistii se dau victime, prin gura premierului : vor urma toate ministerele controlate de PDL. Gura pacatosului...
Adaugam al treilea T-eu : Teama !
Daca intr-adevar scandalul va fi prea zgomotos, dinspre Cotroceni vor aparea, "pe surse" , stiri care sa arunce bomba in cu totul alte gradini, intrucat o noua comisie, o noua demisie, o noua remaniere ar putea fi dezastrul care ar rasturna barca marinarului. Cand Zeus a spus ca "acesta este varful icebergului" , nu se referea la cazul Ritzi, ci a fost un avertisment clar, adresat tuturor celor care vor sa afle adevarul. Pentru categoria " ba ai vostri sunt mai hoti" , Presedintele are foarte multe parghii pe care le poate transforma in tobogane, chiar tomberoane urat mirositoare pentru cei din opozitie.
Dupa atata canicula, urmeaza furtuna politica, probabil chiar de la inceputul saptamanii.

4 comentarii:

Lucia Verona spunea...

Nu Matilda, Mafalda! :))

Matilda spunea...

sa inteleg ca-mi faceti un compliment ?

hendrix spunea...

Sunt de acord cu tine ca ba-secu a AMENINTAT atunci cand vorbea de ,,varful aisbergului''! Pentru pedelepre cazul ridzi a fost un imens ESEC. Dupa ce au incercat sa vare gunoiul sub presh, dupa ce au transformat comisia parlamentara de ancheta intr-un balci prin vocea lui boureanu, dupa o luna de scandal ba-secu a dat semnalul ,,retragerii'': in 2 ore ridzi si-a anuntat demisia, a aparut noua gogoaha-placinta si a fost unsa ministru. In 2 ore! S-a declansat scandalul USH in speranta acoperii putorii din cazul ridzi. Azi va fo o zi decisiva. Daca se va aproba declansarea urmaririi penale si aparitia unei noi comisii in jurul elenei curvea de la turism, tare cred ca se apropie funia de parul lui ba-secu!

Matilda spunea...

Bine-ai venit ! Foarte dur, hendrix, dar si foarte adevarat !

Arhivă blog

Faceți căutări pe acest blog