miercuri, 21 aprilie 2010

A căzut Guvernul !

       
         Dragi români, nu mai avem Guvern !  Executivul nu mai există !
         El s-a transformat în Comisia pentru revizuirea Constituţiei.
         Chiar bocul şef  declară nonşalant că de o lună de zile, atît guvernul, cît şi preşedinţia,  lucrează la revizuirea Constituţiei.
         Pentru a gîdila orgoliul nemăsurat al lui Băsescu,  întregul executiv s-a ocupat de orice altceva decît de găsirea unor soluţii pentru depăşirea acestei nenorocite de crize.
         Acum aţi înţeles de ce merge totul atît de bine în ţărişoara noastră ?
     

11 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

A murit guvernul.. a murit in baie... :))

Matilda spunea...

Lilick : da, ştiu urmarea, darnu spun, poate mai trec şi minorii pe-aici...:)

nicole spunea...

Cine "gandeste" articole din constitutie? Campionul ordonantelor anticonstitutionale?!!!
Sau i-a cerut seful basea inca 10 ani de mandat?

Anonim spunea...

E în comă.
Şi guvernul.
Agonia asta lungă e moarte sigură, rămâne de văzut cine scapă... Mă refer la noi, că soarta lor e pecetluită!

Anonim spunea...

BOMBA ATOMICA DE LA CEAUSESCU LA BASESCU !
( Aceleasi inalte aspiratii - acelas dramatic sfarsit )
ROMANIA DETINE BOMBA ATOMICA! CASA ALBA SE PREGATESTE SA ANCHETEZE REGIMUL DE LA BUCURESTI

Materialul pe care vi-l prezent in premiera, este de o gravitate exceptionala si a fost furnizat de catre o sursa din Ambasada SUA (agent AIEA in Romania) .Sursa afirma ca Romania detine arme de distrugere in masa, iar combustibilul nuclear a fost si este produs la Combinatul din Pitesti, intr-o sectie secreta unde „angajatii” sunt doar experti in domeniul atomic.
Inspectiile efectuate intre anii 1990 si 2009 de catre agentii AIEA in Romania confirma desfasurarea - incepand cu a doua jumatate a anilor 1990, a unor experimente secrete pentru obtinerea de plutoniu imbogatit necesar la fabricarea armamentului de distrugere in masa. Romania, semnatara a Tratatului de Neproliferare Nucleara, a fost si ea mult timp suspectata, inca de pe vremea comunismului, de catre Occident, de faptul ca Nicolae Ceausescu a avut propriul program secret de inarmare nucleara.
Serviciile ruse de informatii externe au dezvaluit si ele, in baza arhivelor secrete ale KGB-ului, ca Romania a avut capacitatea tehnica sa construiasca arme atomice in 1989, dar si ca Nicolae Ceausescu avea deja arma de distrugere in masa.

Rapoarte CIA, confirma, de asemenea, ca Romania a fabricat arme nucleare in anul 2000.

Un recent accident la Bucuresti (in care victima era un cetatean american), fotografiat din satelit, a scos la iveala un adevar cutremurator si a creat, la Washington DC, o panica totala. Din analiza sumara a fotografiilor se vede ca avem de a aface de o uriasa uzina nucleara, si nicidecum de un institut de cercetari stiintifice, asa cum se regaseste in actele statului roman. Concluzia este ca dorinta lui Ceausescu de a avea bomba atomica a fost preluata de toate regimurile postdecembriste.

Asadar, in Pitesti a fost creata, pe vremea lui Ceausescu – si acum functioneaza la capacitate maxima – „o instalatie industriala avand capacitatea de producere a un kilogram de plutoniu pe an, care se foloseste apoi ca focoasa militara la rachetele cu raza medie de actiune de tip SCUD, de productie proprie romaneasca.

Pana anul trecut, la combinatul chimic din Pitesti au fost produse 585 de tone de combustibil nuclear. In august 2008, Romania a cumparat licenta de la concernul canadian AECL pentru tehnologia integrala de producere a combustibilului nuclear. In perspectiva se are in vedere si prelucrarea repetata a deseurilor existente. In localitatea Colibasi din suburbia Pitestiului se afla Institutul pentru Reactori Energetici, care, cu ajutorul Rusiei, „se reprofileaza in prezent asupra perfectionarii tehnologiilor de producere a propriului combustibil pentru centralele atomo-electrice la combinatul petrochimic din oras”.

Cel mai important depozit de material radioactiv este situat in judetul Bihor. Apa grea este produsa la combinatele chimice din orasele Turnu-Magurele si Drobeta Turnu-Severin. Pe de alta parte, „in perioada aprilie-mai 2009 au fost gasite 450 grame de plutoniu intr-un laborator secret al Institutului energiei atomice din Bucuresti”. Despre toate acestea, specialistii AIEA au intocmit un raport detaliat ce a fost trimis atat Casei Albe, cat si Parlamentului European, iar regimul de la Bucuresti va trebui sa dea explicatii.
Robert Horvath special for Nippon News DESCHIDETI
http://www.nymagazin.com/
http://www.nymagazin.com/
CARTEA LUI VICTOR NICOLAE BAZATA PE INTERVIURI CU ROBERT HORVATH SERIALIZATA DE NEW YORK MAGAZIN SPARGE TACEREA . CITITI " Daca ai trecut prin casa mortii "
NEW YORK MAGAZIN NR NY Magazin, nr. 664 SI MIERCUREA VIITOARE nr 666 http://www.nymagazin.com/

Manole spunea...

Care guvern?

Matilda spunea...

Nicole : da, cel ce gîndeşte Constituţia după chipul şi asemănarea lui Zeus !

Matilda spunea...

Toni : noi scăpăm cum putem, dar ei sper să nu scape. S-o găsi vreun Nurenberg şi pentru astfel de fapte ! Dacă nu, măcar o Târgovişte...

Matilda spunea...

Manole : cam bună întrebarea !

Brad spunea...

...prin octombrie spuneam ca va veni Apocalipsa (si) economica, dar nu mi-am inchipuit ca pot fi schimbate legile pentru acoperirea crimelor economice.
O tara interesanta, populata cu bipezi interesanti ...

Matilda spunea...

Brad : ... şi condusă de amoeba proteus !

Faceți căutări pe acest blog