joi, 8 aprilie 2010

Presa ticăloşită

 
     Ce i-a apucat şi pe unii ziarişti  să  scoată rufele murdare ale guvernului în faţa prea-supusului popor ?
     Ce dacă Ministerul transporturilor nu are bani să repare un singur podeţ, dar are bani pentru salarii nesimţite ( e la modă expresia!)  pentru amicii politici  şi familiile lor ?
      Nici  Ministerul economiei  nu stă pe roze, dar a găsit bani de salarii pentru prieteni, amanţi, sponsori portocalii şi alte persoane merituoase .
      De fapt, situaţia este aceeaşi în toate ministerele şi direcţiile descentralizate ale statului. Nu le mai enumăr, să nu ne crească tensiunea şi revolta !
      Ce treabă are presa ? Să  prezinte românilor doar ştiri pozitive !
      Propun CNA  sancţiuni pe măsură, astfel :
  1. Antena 3  să-i dăruiască  preşedintelui  telefonul mobil  la care a poftit,  şi pe care l-a smuls cu gingăşie în gesturi şi vorbe din mîna reporterului  ;
  2. Realitatea să-i dăruiască lui Boc microfonul pe care ţi-l doreşte, să aibă la ce să rostească marile sale adevăruri ;
  3. Toate posturile de televiziune să înveţe numele corect al conducătorilor noştri iubiţi :  Emil Băsescu şi Traian Boc !
         Update : primesc o leapşă de la buna Valive.  Îmi permit, cu scuze, o zi de răgaz să mă adun puţin, şi să-i pot răspunde corect şi sincer. Acum sunt prea bîntuită de lehamitea celor de mai sus...

8 comentarii:

Nea Costache spunea...

Presa romaneasca incepe sa nu-i mai respecte pe alesii nostri si musai, trebuia urecheata de acestia!!! Probabil, faptul ca au trecut 20 de ani de la Revolutie, batranii jurnalisti cei ce-i inchinau conducatorului iubit articole innaltatoare, au iesit la pensie, ramanand ziaristii astia mai tineri, formati mai acum, care nu stiu sa aiba respect fata de actualul conducator si ilustrul prim ministru al tarii! Ce asta-i presa? Toata ziulica critica pe cei ce ne conduc cu atata "pricepere", in loc sa le zica de bine,, pentru ca trebuie sa si recunoastem: actualii nostri conducatori, fac si lucruri bune!
Ce fac ei bine? Numai prostii, aia fac, si ...le fac bine!
O zi frumoasa!

Matilda spunea...

Nea Costache : aşa e, n-au pic de respect ! La stîlpul infamiei cu ei ! O zi minunată !

Anonim spunea...

Râdem noi, râdem, dar mai sunt doar două posturi la care te mai poţi uita, cât de cât. Din vreo 24!
Ca ştiri, vorbesc. Aşa, un film, un meci, mai găseşti, dar ştiri şi comentarii ioc.
Să vedem cât or mai rezista şi astea două.
Mai actuale şi mai la obiect sunt ştirile şi comentariile de pe net. Care încă nu pot fi anihilate!
Cât priveşte obiectele râvnite de cei doi, telefonul mobil şi microfonul, nu numai că aş obliga televiziunile respective să le dăruiască pretendenţilor, dar le-aş obliga să şi se asigure că ajung exact în locul potrivit. Eventual, în caz că băieţii refuză oferta, să le fie vârâte gratis acolo, în aceeaşi bani. Sau în aceeaşi amendă.
Cât despre nume, mai bine lipsă. Nu ţin să le aud deloc, indiferent în ce combinaţie.
Cu excepţia demisiei sau a mai ştiu eu ce ştire mult aşteptată.
Nomine odiosa, persoane non gratta, vade retro!

codeus spunea...

in curand vom avea doar un post care o sa ne transmita doar 3 ore pe zi vizitele de lucru a Tovarasului mult iubit si stimat. ptiu drace, sa nu vorbesc cu banat

Matilda spunea...

Toni : rîsu-plînsu, ce să mai facem ?
Cele două posturi despre care vorbeşti se ţin tare, le doresc numai bine tuturor celor de acolo, doar ei ne mai arată adevărata faţă a hidoşeniei portocalii.
Of, poate scăpăm odată...

Matilda spunea...

Codeus : Doamne fereşte ! Deşi mult nu mai e, nu-i vezi ce disperaţi sunt ?

hopeangel spunea...

ASTEPT SI EU SA TREACA OAMENII LA FAPTE SA NU SE MAI LAMENTEZE,ADICA NU VA IMAGINATI CINE STIE CE DAR PROTESTE ZILNICE,RECLAMATII,CHIAR SI PENALE DACA SUNT DOVEZI,INVESTIGATII CI CAMERA ASCUNSA,DACA EI POT NOI DE CE NU,NU LAMENTARE CI ATAC CONTINUU ASTA ZIC SA FIE SI CRED CA VOR CEDA,MACAR PSIHIC

Matilda spunea...

DANA : bine-ai venit ! Sigur, ai dreptate, iar majoritatea blogurilor chiar asta fac : protestează ! Şi acesta este un mod de a spune NU acestor aventurieri politici. Am convingerea că nu este în zadar. Iar cine are posibilităţi, aşa cum spui, investighează şi, prin intermediul blogurilor, informaţia ajunge şi în presa "ticăloşită".

Faceți căutări pe acest blog