sâmbătă, 13 februarie 2010

Ai nostri tineri....


  
   Ma uit si ma minunez, desi poate n-ar trebui.  Cind vorbeste EBA,  limba romana intra in coma.
   " Copilul" reuseste sa ''editezë"  trei fraze, toate trei tampite ! Ce scoli o fi absolvit, chiar a luat toate examenele numai pe bani grei ?  Si  nu i-a ramas nimic, nimic  in minte ? 
   Sunt atatia tineri instruiti, care au muncit pentru ceea ce au in cap, copii inteligenti si cu bun-simt, si  tocmai pe manechina lu  tata au votat-o tinerii ?  Pe ea au vrut-o la Bruxelles?
    Tare as fi vrut sa-i vad chipul lui Adrian Severin, sau al profesorului Bostinaru, sau al doamnei Norica Nicolai.... Cred ca toti erau imbujorati de rusine !
    Cei care au trimis-o in Parlamentul European au rosit si ei macar putin ?

15 comentarii:

[D][S][N] spunea...

Cand vorbeste Eba se scufunda planeta... :)

Anonim spunea...

Botulina lu' paragladina, nu "fata lu' tata"!
Se vede că eşti o bunică îngăduitoare...
Cât priveşte chipurile pe care le evoci, fii sigură că n-aveai nici o şansă să le vezi, erau de mult sub scaune, leşinaţi de râs.
Păi ce, au ei vreo vină?! Dimpotrivă!
Iar ăia de-au trimis-o acolo, ce să facă, înghit, că n-au încotro. Poate la revoluţie să mai scoată vreunul capul, în chip de dizident ilegalist, vezi Doamne.
Norocul ei şi ghinionul nostru este că nici o televizie nu transmite în direct luările de cuvânt ale europarlamentarilor noştri. Îţi dai seama ce rating ar face cu "eba & jiji"?! Ar fi cele mai vizionate două minute din istoria televiziunii libere!
Şi-am mai râde şi noi, nu doar ei, cei de la Bruxelles!
Păcat, mare păcat!

Anonim spunea...

Iar cel care i-a dat nota 10 la masterat ar trebui sa plece din invatamant in loc sa comenteze pe la televiziuni.Aaaa, uitasem. Chiar a plecat. O insoteste la Bruxelles si schimba trandafirii pe mere.In locul sau mi-ar fi rusine sa dau ochii cu alti colegi.

Matilda spunea...

DSN : chiar asa...

Matilda spunea...

Toni : asa vorbesc ei prin cluburi, cind dezbat cestiuni arzatoare...

Matilda spunea...

Anonim : a luat 10 la masterat ? Desteapta foc beizadeaua lui tata !

Anonim spunea...

Pe mine ma irita si timbrul vocal.
Este o rusine ca ne repezinta la Parlamenul European.

Matilda spunea...

E falsa, in tot ce face ! Silicoane peste tot, comportament contrafacut, se vrea mare politician, dar nu este decat o beizadea de Dorobanti. Rusine sa le fie celor care au votat-o, si celor care au falsificat voturi pentru ca ea sa ajunga acolo !

Anonim spunea...

TRIUNGUL GANSTERESC TISMANEANU - BASESCU - PATAPIEVICI

( FURT DE MILIONE DE DOLARI DIN BANII STATULUI IN PLINA CRIZA ECONOMICA ,IN TIMP CE SE REDUC PENSIILE SI COPII PLANG DE FOAME ! )


SCRISOARE DE LA AMBASADA ROMANIEI LA WASHINGTON

Stimate domnule Horvath,

Vă confirm primirea mesajelor dvs. transmise Ambasadei României la Washington la 1, 12 şi 16 Ianuarie 2010, înregistrate la ambasadă cu nr. P 2330 Ambasada a transmis mesajele respective in tara.

Cu stimă,

Adrian Tudorache
Ambasada României la Washington

Cu alte cuvinte Guvernul Romaniei si Presedintele Traian Basescu au luat
cunostinta de urmatoare scrisoare oficiala (fragment)

Domnului Traian Basescu Presedintele de onoare ICR.
“AL Capone a sfarsit la inchisoare pentru evaziune fiscala. De el sa ocupat aceiasi institutie care se ocupa de dumneavoastra” U.S. Treasury ;” Office of Terrorism and Financial Intelligence (TFI) TFI are ca scop is to disrupt and dismantle money laundering organizations and prosecute money launderers to the fullest extent of the law. “ICR NEW YORK IS A CRIMINAL ENTERPRISE ACTING IN U.S. Sa va dau un exemplu clasic al operatiei TRIUGHIUL. Seful organizatiei mafiote(BASESCU ) da ordin. Financiarul ( PARAPIEVICIi ) face un cec 100.000 $ Mesagerul (MIHAES ) pleaca cu cecul bine ascuns spre USA. Spalatorul (TISMANEANU) deschide FICTIV un “Centru de Studiu” al comunismului pe langa Universitatea din Mariland. Nu conteaza ca la 20 de ani de la caderea comunismului subiectul nu intereseaza pa nimeni . Banca este BUGETUL ICR. (CECURILE ADUNATE INSUMEAZA CATEVA MILIOANE DE DOLARI) Pentru a da acoperire actiunii spalatorul devine agentul diversiunie si purtator de cuvant.
Pentru a conecta pe spalator ( tismaneanu ) de bugetul urias de milioane de dolari ICR ( basescu ) Tismaneanu este plimbat la toate icr-uri din jurul lumii. Actiunea gansterilor in care unul este presedintele tarii, continua de 4-5 ani si ar fi continuat multi ani daca nu eram eu. Fiind cetatean american am atentionat TFI….In incheiere va sugerez o solutie. Deschideti o ancheta prezidentiala, dati vina pe altii si si semnati demisia. In caz contrar nu pot decat sa va urez puscarie usoara !
Document atasate.-Partituri şi roluri de Mircea Mihăieş
-romania literara- in care Vice- presedintele ICR viorbeste de primul cec de 100.000 acordat lui Tismaneanu din Bugetul ICR,in 2004 La ora actuala cecurile insumeaza mai multe milione de dolari furati din buzunarul romanilor.


ROBERT HORVATH DEVA cineast USA http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com

Anonim spunea...

Aud ca are si o repetentie la activ.

codeus spunea...

Matilda naiba stie ce-i cu tara asta. cretina asta nu cred ca ar trece nici un test de clasa a patra, ce masterat. ma uitam la alta cretina postata la George, Anastase, alta care face parada de "inteligenta' ei. nici macar in '46 cand s-au instalat comunisti nu erau asemenea specimene in conducerea tarii

GS spunea...

Imi pare rau ca o persiflati dar fatuca, ca sa urmeze drumul lui tatane-su, a absolvit cu ¨magma cu laude¨ Institutul de marina Mircea Gerovital de la Bamboo.

Matilda spunea...

Ananim : normal, trebuia sa aprofundeze...

Matilda spunea...

Codeus : dar e simplu : e fata lui tata !
Si pentru ca un model vestit si talentat ca Eba, nu era de ajuns in politica, Anastase, ca fosta Miss, putea ramine fara coledzi ?

Matilda spunea...

GS : a absolvit cu brio cursurile de la Bamboo, iar cind se intoarce in tara, dupa ce a dat masura geniului sau la Bruxelles, tot la Bamboo se simte excelent...

Arhivă blog

Faceți căutări pe acest blog