vineri, 30 iulie 2010

Ignoranţilor care sunteţi !


        Cînd nu înţelegeţi blondismele Duduii, informaţi-vă !
        V-aţi mirat cînd ministresa a vorbit despre vechile tradiţii care ne leagă de China ?  Iată-le :
  •  ei  spre Soare-răsare, noi spre Portocală- apune ;
  •  ei cu orezu , noi cu Horezu ;
  •  ei cu vechile palate împărăteşti, noi cu palatele ţigăneşti ;
  •  ei cu ritualurile budiste introduse de Ming Han, noi cu ritualurile pupicuriste către Băsescu Traian. 

        Dovediţi că nu sunteţi ignoranţi şi mai adăugaţi !

13 comentarii:

Starea NATIUNII spunea...

Ei au ochii oblici ca sa intrezareasca mai bine, noi ai avem inchisi

lehman25 spunea...

Observ ca frizeria din sufletul meu , sta la loc de cinste , va multumesc doamna !
Revenind la subiect , ei cu dinastia Qin , noi cu celebrul BETIV , NAM DAMI TU !

P.S. Daca esti interesate de poze si de cultura chineza , da-mi un semn , am locuit 2 ani in China si am in plus si o valiza cu amintiri !
O zi buna sa ai !

Elisa spunea...

Asta-i acuma...Ce-i lipseste chelului?Tichie de chinez :(

Doux Rêve spunea...

Ei cu Dragonul legendar ce le poartă noroc, noi cu dragonul de mare şi Boc!

Anonim spunea...

BRANDUL DE TARA
" CEUSESCU, NADIA COMANICI , DRACULA SI DUPA PLUTONUL DE EXECUTIE.....BASESCU"
Sunt de meserie cineast . Locuinta si locul de munca este la Tokyo si New York.
Am avut ocazia impreuna cu sotia mea Kiyoko sa calatorim in jurul lumii.
Am fost peste tot intampinati si mereu si mereu urmariti de cele trei nume din titlu. Ele au intrat in constinta colectiva si nu pot fi scoase nici cu eforturi laudabile sau absolut imbecile ale semidoamnei Udrea.
De la soferul indian de tax transpirat din New York pana la omul de afaceri deorodantizat cu care bei o bere la un bar de pe Ghinza,discutia se duce si revine la cele trei nume a mitologiei mioritice,raspandite pe scala globala. Nu este scapare si orice iluzie in sens contrar esuiaza lamentabil. Aceste trei nume te urmaresc in existenta cotidiana si in somn.
Uneori discutia se duce spre Hagi ,dar valoarea actuala a fotbalului romanesc face mai bine sa taci din gura. A aparut totusi o sansa nesperata de imbogatire a repertoriului,
O sansa unica ca in patrimoniul national spre universalitate sa apara un alt erou, (al raului absolut.) numit Traian Basescu. ( singurul presedinte de stat care dat cu capul in gura unui arab chioscar si o lovitura la la plex unui copilas nevinovat )
Fotografia unui sef de stat membru al Uniunii Europene si NATO, legat la ochi in fata unui pluton de executie in toata regula ,nu in fata unor soldati saracacioasi
si cu mainile tremurande de emotie, ca la Targoviste poate creia un nou mit.
Atmosfera prerevo;utionara din tara face ca dorintele neimplinite a maselor de bugetari si pensionari sa devina in curand realitate.
Cu alte cuvinte acest razboinic, care a indraznit sa declare razboi chiar propriului
sau popor va intra alaturi Dracula in istoria mioritica si chiar mai mult.
Deci in curand un nou brand de tara fara frunzulite si papadii. Un brand bazat pe gimnastica femenuna si eroi si dictatoti autentici , CEUSESCU, NADIA COMANICI, BASESCU SI DRACULA. ..........Ordinea nu mai conteaza.
Robert Horvath cineast
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

Matilda spunea...

Starea Naţiunii : dar şi cînd vor deschide românii ochii....

Matilda spunea...

Lehman 25 : bine-ai venit ! Da, mă voi uita, despre cultura chineză ştiu foarte puţine lucruri.
Frizeria ? N-am prea înţeles....

Matilda spunea...

Elisa : chiar aşa ! :)

Matilda spunea...

Doux Reve : Dragonul nostru este un biet guvid supărat, iar Boc este un premier expirat.

Florin Matei spunea...

Ei se trag din dinastia Han, unii şi unele dintre noi ne tragem din Traian. Băsescu. Cert e, însă, că puţini - şi puţine - se trag şi de brăcinari cu el.

Anonim spunea...

TRAIAN BASESCU SEFUL UNEI AGENTURI DE " CRIMA ORGANIZATA "
ACTIVAND IN SUA.
Vice Presedinte al Senatului
Domnule Dan Voiculescu
Stiu ca sunteti extrem de interesat de evaziunea fiscala, economia subterana si spalarea banilor. Va pun la dispozitie o operatiune ganstereasca in care este involvat insusi seful statului. Este vorba de activitatea unei institutii fictive care exista numai pe hartie. Milionele de dolari alocati ” Institutului de studii post comuniste ” din bugetul ICR intrand direct in buzunatele a patru gansteri Tismaneanu , Basescu , Patapievici, MIhaes. Culmea ete ca niciodata nimeni nu sa interesat daca acest instititut exista, are vreo activitate si unde se duc banii timp de multi ani de zile.
Este evident ca un asemenea institut la 20 de la caderea comunismului nu intereseaza pe nimeni. Faptul ca acest institut este sponsorat din bugetul ICR al carui presedinte de onoare si de fapt este Traian Basescu,face ca lucrurile sa fie extrem de suspect. Ce legatura are un asemenea instutie cu reprezentarea culturala a Romaniei ?
Este o uriasa operatiune de spalare de bani de multe milioane de dolari organizat de un grup de " crima organizata " care actioneaza la umbrela institutilor statului roman. Proba : Un interviu " gafa " al Vice- Presedintelui ICR Mircea Mihaes in Romania Literara , care explica cum cecuri cu sume uriase din banii publici sunt transportati pe sest catre Vladimir Tismaneanu in SUA.Va rog deschideti site-ul acestui institut fantoma sponsorat din bugetul ICR al
al carui Presedinte de onoare ( side fapt ) este Traian Basescu.
http://www.inform.umd.edu/EdRes/Research/inner/lecture.html
Veti descoperi cu uimire ca acest institut nu are sediu sau activitate de vreun fel. 
Va rog in consecinta in inalta dumneavoastra calitate, sa deschideti o ancheta parlamentara si sa faceti lumina in aceasta crima financiara realmente uriasa, cu ramificatii politice mai mult decat importante.
Robert Horvath Deva ziaris USA
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

Anonim spunea...

Continuare
DOCUMENTUL CARE VA TRIMITE IN PUSCARIE PE VIATA PE PRESEDINTALE
ROMANIEI SI PE AGHIOTANTII SAI .MILIOANE DE DOLARI PENTRU UN PROIECT FICTIV.
/EdRes/Research/inner/lecture.html
PROBABIL CEL MAI MARE FURT DE BANI DE DUPA REVOLUTIE.Partituri şi roluri de Mircea Mihăieş
romania literara 2006 nr 46
( fragment )
"În urmă cu câteva săptămâni, un securist de calibru mare, Liviu Turcu, stabilit în Statele Unite, lansa, în Jurnalul naţionalť, în articolul Arta trivializării, o minciună cât gradele sale de mare: şi anume, că Horia-Roman Patapievici, preşedintele Institutului Cultural Român, i-ar fi oferit lui Vladimir Tismăneanu, profesor de ştiinţe politice la Universitatea din Maryland, suma de o sută de mii de dolari. Probabil că în imaginaţia îndelung exersată a lui Turcu, lucrurile ar fi decurs ca între mafioţi: cu banii în chimir, Patapievici ar fi alergat la Washington şi, într-un bar întunecos, i-ar fi plasat colegului său bănuţii! Realitatea e mult mai banală: constatând că, dintre toate ţările est-europene, numai România nu are în capitala politică a lumii un centru de studii pe probleme cultural-social-politice, H.-R. Patapievici i-a făcut lui Vladimir Tismăneanu propunerea de a înfiinţa unul pe lângă universitatea la care lucrează. Numai că, precum în bancul cu seria Radio Erevan, lucrurile stau exact invers: Vladimir Tismăneanu urma să pună la dispoziţia ICR timpul, relaţiile şi conexiunile sale în lumea cultural-politică internaţională, şi nu invers. Mai mult, aceste discuţii, începute în vara lui 2005 şi continuate până în martie 2006, n-aveau cum să ia în calcul - aşa cum afirmă Turcu - faptul că în primăvara lui 2006 un grup masiv de intelectuali români se vor adresa preşedintelui Băsescu pentru a-i cere condamnarea comunismului. Şi cu atât mai puţin, nimeni n-avea cum să ghicească ideea preşedintelui Băsescu de a-l numi pe Tismăneanu în fruntea comisiei atât de atacate în ultima vreme.

Lăsând deoparte alte detalii, cu totul irelevante pentru un fost securist, Liviu Turcu vede o întreagă ţesătură de comploturi ce uneşte Cotroceniul, ICR-ul şi Maryland University. Asta ştiu securiştii români, asta fac! În realitate, ICR urma să finanţeze, conform legii sale de funcţionare, exclusiv costul proiectelor - simpozioane, conferinţe, publicaţii -, întreaga activitate desfăşurându-se benevol, prin simplul entuziasm şi - dacă-mi permiteţi, ştiu că nu vă place cuvântul! - patriotism al lui Vladimir Tismăneanu".

Matilda spunea...

Florin Matei : corect ! Mama dacă şi tata parcă...latin

Faceți căutări pe acest blog