duminică, 30 ianuarie 2011

Colaboraţionismul trebuie pedepsit !

TARA FIIND SUB OCUPATIE CRIPTOFASCISTA, AR TREBUI, DUPA MODELUL FRANTEI DIN ANII ‘40, SA INTRODUCEM IN DISCURSUL SI DEZBATEREA PUBLICA TERMENUL DE COLABORATIONISM ASOCIAT MAGISTRATILOR, LUCRATORILOR DE POLITIE SI CELOR DIN STRUCTURILE INFORMATIVE, VINOVATI DE COMPLICITATE.
Daca credeti in aceasta idee, rostogoliti-o. Este important ca toti sa stie ca nu va fi doar un schimb de putere.

Va trebui sa urmeze o stabilire a raspunderilor penale. Incalcarea Constitutiei, falsificarea voturilor in Parlament, abuzul, tradarea, complicitatile asa-zisilor magistrati sau lucratorilor din structurile informative interne si externe, falsificarea alegerilor sunt numai cateva dintre cauzele pentru care va trebui stabilita vinovatia si raspunderea individuala.

Astfel de pedepse trebuie sa fie exemplare pentru a face imposibila repetarea faptelor care au adus Romania in starea de astazi.

Acest mesaj trebuie sa ajunga peste tot in tara. Trebuie sa-l afle atat faptuitorii cat si victimele lor.                                                                 Postare preluată de la Codeus

4 comentarii:

codeus spunea...

Matilda bravo. sper sa fim cat mai multi. era mai bine sa fi indicat direct sursa. dar poate si asa e bine. e un fel de Leapsa si se vede cati sunt implicati

Matilda spunea...

Codeus : aşa m-am gîndit şi eu. Doresc din tot sufletul să dea rezultate !

Starea NATIUNII spunea...

Interesant, o voi prelua si eu

Matilda spunea...

Starea Naţiunii : mulţumim, e foarte bine ! Poate are ecou, poate se-ntîmplă ceva....

Faceți căutări pe acest blog