duminică, 20 februarie 2011

Lăsaţi-mi duminica în pace !

    Vreau să-mi organizez weekend-ul după pofta propriului sufleţel. Ştiţi  ce vreau să zic.
     Dar, vai, televiziunile nu-mi dau pace. Toate arestările, cagulaţii, mascaţii, mafioţii, vameşii, mondialii şi alţi interlopi asaltează micile ecrane. Moţ şi  Băsescu,  cu televiziunile după el,  la cumpărături  de apă plată . Nu mă mai întreb de unde ştiu cameramanii cînd împinge Băsescu la cărucior, de unde ştiu mai marii sau mai micii moguli că am insomnii dacă nu văd circul ăsta.
    Toţi oamenii preşedintelui, cu el în frunte, se distrează în weekend. Prin diverse cîrciumi, printre pahare cu licori alcoolice  coca-cola, gîndesc profund la bunăstarea ţărişoarei noastre dragi. Ei fac şi desfac guverne, pregătesc atacuri împotriva oponenţilor, fac strategii de distrugere a sindicatelor, a presei, a democraţiei.
 În tot acest timp, televiziunile transmit în direct arestări  "spectaculoase ". Care au loc cu predilecţie numai sîmbăta şi duminica.
    Începînd de astăzi, pentru mine nu mai există televizor în week-end.

11 comentarii:

Nea Costache spunea...

Eu am ajuns de mult la aceasta convingere! Pentru mine, in weekend nu exista decat CineStar, ActionStar si tot ce mai inseamna filme si eventual, o data pe zi, rubrica Miteo. La stiri nu ma uit ca-l vad pe Base si fac dracului icter!!!

Nea Costache spunea...

Scuze, Meteo!

zincabeiu spunea...

DE acord ! Ce minunat ar fi ca nici o televiziune( cel putin din cele pe care le agreez)sa nu mai transmita toate prostiile debitate de acesti NIMENI !

Lucia Verona spunea...

Corectă decizie, Matilda. Azi eram invitată la masă şi cînd am ajuns, din televizor vorbea un boc. Mi-a tăiat pofta de mîncare, ceea ce nu e foarte grav, poate aşa mai slăbesc un pic :))

Mihai spunea...

Hehehe, pentru mine nu mai exista televizor de 4 luni si vorbesc cat se poate de serios. Cand vreau sa vad ceva anume, am internet, un film, un serial sau o emisiune. Rar se mai intampla sa iau un film pe stick sa-l pun pe tv, in rest nu il deschid. Si ma simt mult mai ok asa, caut doar informatiile care le vreau eu si nu sunt nevoit sa urmaresc toate aberatiile.

Matilda spunea...

Nea Costache : Bravo ! Bine faci, îţi voi urma exemplul .

Matilda spunea...

Zincabeiu : ehe, ce bine-ar fi... Dar pentru ei doar ratingul contează !

Matilda spunea...

Lucia Verona : acum am înţeles : noua cură de slăbire Băse & cagulaţii !:)
Dar eu ce vină am, să-mi stea chifteaua-n gît ?

Matilda spunea...

Mihai : iată, am întîlnit un român fericit...

Anonim spunea...

AGENTII LUI BASESCU IN LIBIA !

CNN : IN VARFUL APARATULUI DE SECURITATE GADAFII SUNT FOSTI
AGENTI KGB SI AGENTI AI SERVICIULUI EXTERN ROMAN.

Un scandal declansat de dezvaluirea faptului ca AGENTI ROMANI au antrenat contra bani fortele de securitate libiene ameninta sambata sa afecteze serviciile secrete de la BUCURESTI, SI SITUATIA PRESEDINTELUI BASESCU transmite AFP.
Citand surse din serviciile de securitate, articolul afirma ca presedintele Romaniei si liderul libian Muammar Gaddafi au incheiat in octombrie 2010 un acord de cooperare pentru formarea fortelor de securitate libiene. REUTERS scrisese vineri ca la aceste stagii de pregatire au participat 30 DE AGENTI SIE , deasrmenea .... comando special de interventie al politiei, sau ai unitatilor antitero si chiar soldati. Participarea avea loc in timpul concendiilor si presupunea o remuneratie consistenta. Potrivit informatiilor obtinute de presa, politistii obtineau pana la 15.000 de euro pentru aceste activitati si chiar 50.000 daca misiunea era de mai multe luni. O alta modalitate de plata consta in concedii in Tunisia.
Robert Horvath Deva ziarist New York

Anonim spunea...

UN COMANDANT NATO RACOLAT DE MAFIA FRATILOR BASESCU !

ROBERT HORVATH NEW YORK : AMBASSY OF UNITED STATES BUCAREST - ROMANIA IN ROMANIA FUNCTIONEAZA O URIASA MAFIE ARMAMEMTULUI CONDUSA DE PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU. EA ESTE CEA MAI GRAVA AMENINTARE PENTRU DEMOCRATIE, AVAND URIASE SUME DE BANI LA DISPOZITIE EA CONTROLEAZA TOATE INSTITUTILE STATULUI ...JUSTITIE, PARLAMENT, GUVERN, PRESIDENTIE. O MARE PARTE DIN COMPANII INVOLVATE IN ACTIUNI ILEGALE SUNT FIRME AMERICANE SAU MIXTE. ALE INTRA IN PERIMETRUL LEGII AMERICANE. IN ACESTE COMPANII ACTIVEAZA FOSTI OFITERI SUPERIORRI AI ARMATEI AMERIVCANE. VA ROG DE URGENTA DESCHDETI O ANCHETA. ROBERT HORVATH DEVA JURNALIST DE INVESTIGATIE SPECIALIZAT IN TERORISM SI CONTRABANDA DE ARMAMENT. PRESEDINTE DEVARTES FILM INTERNATIONAL.... CETATEAN SUA IN ATENTIA : Col. Bruce West Senior Defense 0fficial / Defense Attaché Col. Kevin Leek Chief, Office of Defense Cooperation Brian Lutz
Attaché, U.S. Secret Service Troy Larson
Regional Security Officer ............................................................... ..................................................................... ......................... President Basescu"s Brother, Involved In The Arms Industry President Traian Basescu chairs Defence Council, Mircea Basescu involved in defence & security businesses

DESCHIDETI http://devanewyork.blogspot.com/

Arhivă blog

Faceți căutări pe acest blog