joi, 7 aprilie 2011

Moartea vorbeşte ungureşte

    De cînd cu  "reforma"  ministrului sănătăţii , tot aştept o reacţie din partea opoziţiei, a societăţii civile, a presei cinstite atîta cîtă mai este, etc.
   Toată lumea tace, iar ministrul face. Şi vorbeşte, jignind poporul român, ia hotărîri aberante şi inumane, pot spune chiar anti-româneşti. Criminale !
   Nici unui român din guvernul româno-maghiar nu-i pasă că oamenii mor la poarta spitalelor închise ! ( caz semnalat de Thedora ).
   Traian Băsescu a îndemnat românii să plece şi să profeseze prin alte zări mai senine. Şi au plecat, fugind de sărăcie şi de bătaia de joc a portocaliilor.
   Medici şi asistente au plecat şi vor mai pleca. Rămîn în ţară doar infirmierele care vor lucra în azilul naţional înfiinţat de ministrul udemerist.
   Să ne dea Dumnezeu sănătate tuturor ! 
   Iar guvernului îi doresc să ajungă la azil cît mai curînd !

8 comentarii:

codeus spunea...

nem tudom ..Azil. puscarie scrie pe fruntea lor )))

Starea NATIUNII spunea...

:(
GENOCID!
http://www.youtube.com/watch?v=LvUcBC2PGiQ

vera banica spunea...

in parte ai dreptate, matilda.dar sa nu uitam ca ministrul are si el un sef , care si-a dat girul pt aceste masuri, deci, boc este mai vinovat decat acest vremelnic medic sef al romaniei.toti sunt niste incompetenti si niste neaveniti , care au dus de rapa tot ce mai ramasese dupa jaful psd si pnl.nu avem nici o scapare, oricat de mult m-ar durea acest gand, societatea noastra este ea insasi bolnava , de mic la mare, de la un cap la altul...pacat , mare pacat , caci sunt cateva milioane de suflete , inca mai sper ca sunt, care nu-si merita soarta si nici viitorul...

Matilda spunea...

Codeus : puşcărie de maximă siguranţă, să fim siguri că nu-i mai vedem în viaţa publică !

Matilda spunea...

Starea Naţiunii : exact !

Matilda spunea...

Verushk : bine-ai venit ! Este corect ceea ce spui, toţi sunt nişte ticăloşi puşi pe căpătuială, cărora nu le pasă de poporul acesta.
Eu tot mai sper că vom scăpa de ei şi lucrurile se vor îndrepta.

Anonim spunea...

Ce au facut ei este crima cu premeditare si asociere in vederea savarsirii crimelor.
Intr-o tara normala nu doar ca isi dadeau demisia dar erau si judecati pentru faptele lor.

Matilda spunea...

theodora : evident, într-o ţară normală. Eu tot mai sper că normalitatea va reveni şi pe la noi.

Faceți căutări pe acest blog