duminică, 23 septembrie 2012

Elena Udrea nu există !


  Cu cît este mai dubios, sau de calitate foarte proastă, cu atît reclama pentru acel produs este mai violentă.
  Blonda Elena Udrea a fost folosită ( şi este în continuare)  reclamă pentru PDL.

  Există şi alte blonde pe firmamentul politicii contemporane. Dar ele nu reprezintă reclame pentru produse expirate, ci sunt oameni politici serioşi, competenţi, cărora nu li se poate reproşa nimic. Corina Creţu este doar un exemplu.
  Aceeaşi afirmaţie este valabilă şi pentru proaspăt- lansata într-ale politicii, Gabriela Vrânceanu-Firea. Blonda care a fost purtătorul de cuvînt al Guvernului Isărescu, nu poate fi decît o persoană serioasă, de la care aşteptăm să fie un om politic adevărat. Şi va fi !  Ea nu este o reclamă pentru nimeni, PSD fiind un partid, nu un subprodus.
  Succes, Gabriela Vrânceanu-Firea !

4 comentarii:

Lucia Verona spunea...

Aș fi încîntată dacă ziariștii nu s-ar mai cantona în clișee facile. Gabriela Vrânceanu-Firea și-a făcut un nume ca jurnalistă. Publicul o cunoaște de peste 20 de ani. Faptul că e mai mult sau mai puțin blondă nu are legătură nici cu trecuta ei activitate în presă, nici cu viitoarea ei activitate politică.
Succes, Gabi!

Firea lui Pandele spunea...

O moldoveanca fomista si arivista, gata sa calce pe cadavre ptr bani si ''cariera'', o jurnalista submediocra, cu o dictie de gaina alergata de cocos.
Profesionizdelor, sa traiti bine intre voi!

Matilda spunea...

Lucia Verona : succes deplin !

Matilda spunea...

Firea lui Pandele : mă aşteptam să apăreţi. Doar atît puteţi ?

Faceți căutări pe acest blog