vineri, 16 octombrie 2009

lCandidaţii lui 2014 ?

      
           Preiau de la dna Lucia Verona o leapşă interesantă. Într-o seară ploioasă, cu o durere de cap teribilă  (  a se conchide că sunt cu capul ) , trebuie să mai şi gîndesc...
       Cine cred eu că ar fi candaţii la prezidenţiale în anul 2014 ?

           Dacă PDL nu se sfîşie după evenimentele recente, îl aruncă în ring tot pe Băsescu. Nici Blaga , Berceanu  sau Videanu nu au suportul necesar din partea partidului, iar alte nume "sonore" nu există la ei. Toţi ceilalţi sunt plevuşcă.
        Dacă PNL îşi păstrează coloana vertebrală de acum, Crin Antonescu sau Călin Popescu Tăriceanu pot fi cap de afiş, cu mari şanse de cîştig.
        Dacă PSD  se menţine ferm în atitudine, aici lucrurile se complică. Pesediştii au cîteva personalităţi deloc neglijabile, oricare dintre acestea putînd fi cap de afiş : Adrian Năstase, Mircea Geoană, Dan Nica, Cristian Diaconescu, Adrian Severin.
        Eternul perdant Vadim Tudor cred că va obosi .
        Foarte probabil Sorin Oprescu nu va mai candida, dar Klaus Johannis s-ar putea ambiţiona,  fie şi numai pentru a-l umili pe Băsescu şi camarila lui.
        Dar, pentru că politica dîmboviţeană este foarte labilă, putem avea orice surpriză....
        Leapşa se transmite Simonei Ionescu  .

Un comentariu:

Nea Costache spunea...

Din fericire, cred ca Baselu se va scufunda in negura istoriei. N-as vrea sa mai aud de PDL cel putin 30 de ani (daca mai traiesc pana atunci).
De la PDL, aveti dreptate: Crin si Tariceanu.
De la PSD: cei enumerati de dv.
PRM: Vadim care, daca situatia in tara nu se va redresa, vom fi nevoiti cu totii sa-l alegem!!!

Arhivă blog

Faceți căutări pe acest blog