marți, 13 aprilie 2010

Să ne gîndim Putin...

       PDL s-a bolşevizat ! Aşa rostit-a şeful său suprem. În acest caz, vicepreşedinţii care de vreo zece ani cel puţin sunt tot vicepreşedinţi, urmează a nu mai fi. Deci, debolşevizarea partidului.
       Să încercăm să descifrăm  puţin "răbufnirea".
       Băsescu nu este mulţumit de Boc, de felul cum gestionează sforile pe care le trag vechii pedişti prin "noul"  PDL.  Spuneam mai de mult că vechea gardă este profund nemulţumită de posturile pe care a trebuit să le cedeze "noii clase politice" a lui Băsescu. Pornind de la Roberta Anastase şi Elena Udrea, pînă la Stolojan. Se impune, deci, ca la următorul congres al partidului, delegaţii să-şi aleagă un alt preşedinte. Din  poziţia sa de şef al statului, pe Băsescu nu-l interesează funcţia de preşedinte al unui partid, pentru a accede în 2014 la vreo funcţie de parlamentar ! Prin urmare, nici funcţia de preşedinte al  PDL nu-l interesează în mod expres.
      Dar, din aceeaşi funcţie actuală, Băsescu poate influenţa numirea  preşedintelui partidului în persoana unui pedelist  apropiat şi devotat : Elena Udrea.  Ea poate candida, din partea PDL,  la funcţia  supremă în stat. Şi-l poate numi prim-ministru pe Băsescu, care şi-ar asigura, astfel, încă cinci ani de mandat.
      Model sovietic de mare succes.

12 comentarii:

madalina ionescu spunea...

Doamne, Matilda...ce scenariu de groaza ! Mai avem speranta sa se certe cu la formosa.

Anonim spunea...

DOMNA MATILDA
POLONEJII FAC URIASE EFORTURI SA- SI RECUPEREZE ISTORIA. ROMANII AR TREBUI SA URMEZE EXEMPLUL POLONEZ. AM TRIMIS O SCRISOARE REGELUI MIHAI CERAND CU TOATA POLITETEA SA SPUNA ADEVARUL SI SA NE AJUTA SA NE RECAPATAM DEMNITATEA. POATE O CONTRASEMNATI. AR PUTEA FI UN GEST PATRIOTIC SI AR INCURAJA PE ALTII. PANA IN ACEST MOMENT NIMENI NU SA ARATAT INTERESAT SA CONTRASEMNEZE ACEASTA SCRISORE. PUTETI FI PRIMUL, CARE SA VA ACORDATI DUMNEAVOASTRA SI ROMANIEI UN MOMENT DE DEMNITATE !







PUNCTUL MEU DE
VEDERE ESTE EXPRIMAT IN URMATOAREA INTERVENTIE.

http://video.google.com/videoplay?docid=-3001110215792007342#
DESI MATERIALUL A FOST EDITAT TENDENTIOS NU APARE NICI UNDE O FRAZA IN CARE CINEASTUL NEAGA HOLOCAUSTUL,
EL CERE SA SE RECUNOASCA FAPTUL CA DE PE TERITORIUL ACTUAL AL ROMANIEI ( EXCEPTAND ARDEALUL DE NORD CARE ERA SUB CONTROL MAGHIAR ) NU A FOST TRIMIS NICI UN EVREU SPRE LAGARELE DE CONCENTRARE NAZISTE
. EL CERE CA ACEST ‘MIRACOL AL ISTORIEI ” SA FIE CONSEMNAT IN CARTILE DE ISTORIE. CEACE A REALIZAT SOCIETATEA ROMANEASCA ALTII NU AU REALIZAT NICI CU PUTEREA GANDULUI . ROBERT HORVATH PROPUNE RIDICARII UNUI MONUMENT NUMIT ” OMENIA ” CARE SA CINSTEASCA ACEST
FAPT FARA PRECEDENT IN ISTORIA CELUI DE AL DOILEA RAZBOI MONDOAL
SI POATE IN INTREAGA ISTORIE A UMANITATII”
DESCHDETI
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/
AM TRIMIS IN CURSUL ZILEI DE AZI O SCRISOARE REGELUI MIHAI SEFUL STATULUI ROMAN DIN ACEASTA PERIOADA. EL ARE DATORIA MORALA SI LEGALA DE A SPUNE ADEVARUL. MENTIONEZ CA ATITUDINEA MONARHIEI A FOST UN FACTOR IMPORTANT IN SALVAREA EVREILOR ROMANI. SPER CA SCRISOAREA MEA SA FIE CONTRASEMNATA DE MULTI ALTII . ACEASTA SCRISOARE POATE FI INCEPUTUL RECUPERARII DEMNITATII PIERDUTE.

Matilda spunea...

Mădălina : este într-adevăr un scenariu horror, dar nu imposibil, cunoscînd personajele.

Anonim spunea...

Nu cred nici un cuvant din ce rosteste Basescu.Nici macar o conjunctie.Nu trebuie sa-l mustre pe Boc la televizor stiut fiind faptul ca Boc executa absolut orice.A mai dat si el un mic spectacolu, asa, sa se amuze pe seama prostilor.Modelul rusesc este evident, asa va proceda, cu sau fara aprobarea acestui guvern de lichele. "Profesorul" n-are nici un scrupul.zinca

Anonim spunea...

Si, a propos, nu da nici un ban pe congresul PDL.zinca

Anonim spunea...

Eu zic că lupta ciclopului cu Ulisse continuă. Adică ţinta nu e atât pedeleul, cât PNL.
El, PNL, e bolşeveziatul la care se referă prezidentul, el, PNL, e este duşmanul democraţiei, el, PNL, trebuie distrus cu orice preţ. Ştim asta, din 2005. De la tentativa de sugrumare prin îmbrăţişare. Mă rog, fuziune.
Câtă vreme PNL există pe scena politică, PDL nu are o noapte liniştită.
Că la stânga n-are cum să mai revină, oricum e locul luat, iar la dreapta spaţiul e ocupat din startul competiţiei, din 1990.
Aşa că fiecare picătură de otravă este stropită în direcţia liberalilor, doar-doar o mai contamina vreun pămpălău.
De la alianţa cu "bolşeviciii" lui Iliescu până la a le lua locul cu totul nu era decât un pas. Ăsta pe care s-a hotărât să-l facă.
A trecut Rubicondul disperării. Sau, ce să spun, a încercat să-l treacă. Deocamdată s-a împotmolit prin mâlul de la mal, care s-ar putea să-l înghită cu totul.
Şi să numai fie nevoie de parul înroşit în foc, de orbirea lui totală şi de evadarea pe sub burţile oilor!
Hai tu, Ulisse! Bolşevicule!

Matilda spunea...

Zinca : spectacolul de pe sticlă nu are nicio legătură cu ceea ce este în culise. Nişte mişcări de trupe se întrevăd totuşi printre rînduri...

Matilda spunea...

Toni : şarpele boa strîngîndu-şi la "piept" prada pînă la sufocare şi apoi îngurgitare...Cu acelaşi tupeu, o priveşte în ochi în timp ce o devoră.
De ce să-l jignim pe Ulisse ?

Anonim spunea...

Bine, dar n-am spus c-ar fi reuşit!
Ulisse a fandat şi pitonul s-a încolăcit în jurul lui, până când a observat c-a rămas să se iubească singur.
Mai multe ne-ar putea povesti Tăriceanu, dar nu prea are chef, după cum se vede.

Matilda spunea...

Toni : :)

Brad spunea...

...betivanul asta de basel a incercat ba giornare, ba de-bolsevizare ... de fapt este vorba de controlul puterii - daca o pastreaza, scapa de puscarie, atat el , cat si metresa blonda...
BTW, cred ca este vb de model rusesc...
:)

Matilda spunea...

Brad : desigur. Frica ! Dar tot va trebui să dea socoteală, cel puţin aşa sper...

Faceți căutări pe acest blog