marți, 1 iunie 2010

Mitocani fără frontiere

    Cînd răspund, destul de rar, invitaţiilor la dialog, liderii portocalii sunt din ce în ce mai nervoşi. Aproape isterici.
     Aseară, la emisiunea Gabrielei Vrânceanu-Firea,  "spectacolul" a fost total . Greţos. Cristian Boureanu s-a enervat, a întrerupt pe toată lumea, a ameninţat, s-a înroşit de furie, etc., tot tacîmul cu care ne-au obişnuit oamenii lui Băsescu. Că nu au argumente, că sunt incapabili să se înscrie în parametrii  civilizaţi ai unei discuţii, că sunt incompetenţi şi aroganţi,  că au  creierele spălate, nu mai este o noutate.
    Dar Boureanul a depăşit faza şi a trecut la jigniri. A jignit-o grav, greu,  pe  doamna  Gabi Firea . De neimaginat.  De neiertat.  Prezentatoarea a continuat emisiunea cu profesionalism şi demnitate.  Boureanu care a făcut de rîs animalul al cărui nume îl poartă, n-a înţeles nimic din atitudinea Gabrielei şi a continuat să vocifereze şi să ameninţe. Dacă emisiunea ar fi fost moderată de un bărbat, probabil că boureanul sărea şi la bătaie. De la violenţa verbală pînă la cea fizică mai e doar un pas. Periculos de mic.
    Minunată clasă politică portocalie,  cinste cui te susţine !

13 comentarii:

Rromania tiganeasca spunea...

"Doamna Gabi Firea".
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!
Firea, o toapa semidocta, bilbaita si peltica, o nulitate profesionala.
Boureanu, un cocalar gelat, un tinar mafiot, o lepra fara scrupule, un standard al noii generatii.
O polemica de nivelul colacului de la wc.
Asta-i presa, asta-i politica in Rromania, satra Uniunii Europene.

zincabeiu spunea...

Draga Matilda, ma felicit ca nu m-am uitat aseara la emisiune. Mesagerii portocalii nu mai trebuie luati in seama. Boureanu vad ca-si poarte cu mandrie numele( nu vreau sa cred ca vine de la zimbru ! Doamne, pazeste).zinca

zincabeiu spunea...

Asta in piata s-a cantat " Desteapta-te , romane" si " Internationale". Se strange latul: nici Ceausescu nu credea ...

Matilda spunea...

Zinca : întotdeauna au fost aroganţi, acum au devenit violenţi. Sunt disperaţi !

Nea Costache spunea...

Nu, nici eu nu am urmarit emisiunea de aseara dar am vazut in aceasta seara selectiuni din acea emisiune. Boureanu este tipicul politicianului pedelist care pus in fata tuturor argumentelor veridice le neaga sau le diminueaza! Niste mizerabili de care trebuie sa scapam!

Matilda spunea...

Nea Costache : sigur scăpăm, dar trebuie să ne grăbim !

zincabeiu spunea...

Eu m-am uitat aseara , intamplator, la Moraru.Stiti ce-i spunea d-nei Firea ?
_Boureanu ti-a intins o cursa si tu ai cazut in plasa, toanto,Gagriela!
Cum e posibil sa fii atat de lingau incat sa-ti iasa pe gura asa ceva, la adresa unei colege de breasla?

Florin Matei spunea...

Matilda,

Cum spuneam şi pe blogul prietenei noastre comune, Renata, n-am nu ştiu ce afinităţi faţă de moderatoarea Gabriela Firea. Pe acelaşi tronson orar, prefer, mai degrabă, să urmăresc emisiunile lui Răzvan Dumitrescu, un tip mult mai meticulos, ba chiar mai scăpărător. Asta nu mă împiedică, însă, să nu dau frâu liber satisfacţiei de a-l vedea pe fantele nenorocit numit Cristian Boureanu înecându-se, penibil, în proprii-i muci băloşi şi toxici. Există şi cazuri în care omu' capătă după ce umblă, altfel proverbul nu şi-ar avea rostul. Presimt că Antena 3 îi va plesni de-acum înainte pe portocalii de le vor merge fulgii. Mai ales Gâdea, altfel un tip deloc spectaculos, Ciutacu, pitbull-ul cu dioptrii, plus inegalabilul (din punctul de vedere al impecabilei sale logici) Mircea Badea, vor avea grijă şi mai mare de-acum încolo de sacul de box oranj, cu inscripţia PD-L.

Matilda spunea...

Zinca : din nefericire, Moraru nu e singurul care o atacă pe Gabriela Vrânceanu-Firea. Însăşi situaţia în care se află ea de două luni încoace ar trebui să impună puţin respect faţă de doliul ei dureros. Dar nu poţi avea pretenţii de la oricine...
E adevărat că şi-a pierdut calmul, dar cred că orice om normal ar răbufni în faţa mitocăniei bourene.

Matilda spunea...

Florin Matei : ne alegem fiecare emisiunile pe care ni le dorim, e normal, de aceea avem telecomandă ! :)
Referitor la Antena 3 : în mod evident, dar şi explicapil, antenele sunt uneori foarte caustice cînd e vorba de puterea portocalie. Probabil vor fi şi mai exigente de acum încolo. De remarcat totuşi un amănunt : niciodată, dar niciodată nu au minţit ! Pentru adevărul rostit au tot respectul meu.

Anonim spunea...

Un bou.
Cu scuze pentru bietul patruped.
Poate nu chiar aşa de bou, bipedul, dacă luăm în consideraţie suma de 1,2 milioane euro contractată, în familglie, cu ministerul Madamei.
Dar, în final, tot bou rămâne!
Şi eu, tot cu scuzele.
Pentru bovinele adevărate.
Bietele animale...

Anonim spunea...

Pacat de tineri. Reusesc sa dezamageasca pe linie. Mai ales "lupii tineri ai lui Basescu". Desi Boureanu numai al lui Base nu e... a fost presedinte al TNL inainte sa isi dea seama ca nu se regaseste doctrinar in PNL (ciudat, este ca si cum iti dai seama ca nu iti place ciorba in momentul in care vezi fundul farfuriei...).

Merci de link, adaug si eu unul la mine.

Spor!

Matilda spunea...

Atitudini : exact, clasa politică a lui Băsescu. După chipul şi asemănarea sa.
Mulţumesc pentru urări, şi ţie la fel !

Faceți căutări pe acest blog