sâmbătă, 12 iunie 2010

Traian cel Groaznic

 
   
      Nu mai suntem pe marginea prăpastiei. Suntem în cădere liberă,  la jumătatea distanţei de fundul prăpastiei.   Traian Băsescu  hăhăie pe margine şi se bate cu Poporul, cu  Parlamentul, cu Constituţia, cu Presa, cu Mogulii, cu Bunul-Simţ.  Şi ne împinge mai tare în abis.
     Vai, ce-am scris !
    Trebuie să fiu mai atentă,  ceea ce vă doresc şi vouă,  dragi prieteni.  Elena Udrea tocmai deschide şantierul pentru canalul Bucureşti-Dunăre- Marea Neagră- Oceanul Îngheţat- etc... Doar are bani !  Dar  e nevoie  şi de mînă de lucru  cît mai ieftină, dacă mă înţelegeţi ce vreau să spun...
    Trăim sub spectrul malefic al celor trei Elene : Lupescu, Ceauşescu, Udrea.  Toate trei ajunse în capul statului prin mijlocirea unor dictatori. Pe aia mică şi analfabetă n-o mai pun la socoteală. Deocamdată.
   

13 comentarii:

Andrei Pop spunea...

Stii care-i culmea nesimtiri politice? Sa impingi poporul in prapastie si sa dai vina pe Tariceanu.
Stii de ce nu ti se pare amuzant? Pentru ca faci parte din acel popor.

Anonim spunea...

Pune-o, pune-o!
Ea este the next generation of mutante!
Ştii ceva?
Conform legii atracţiei universale, jumătatea de jos se parcurge într-un timp cu mult mai scurt decât prima jumătate!
Până termin eu de scris aici, s-ar putea să simt buşitura!
Dar, Matilda, spectrul malefic nu e al Madamelor.
E al tiranilor!
Nu că aş vedea vreo similaritate între Carol al II-lea şi ăilalţi doi...
Nici chiar între Lupeasca şi celelalte matracuce. Dacă mi se iartă...
Fie doar şi pentru că Lupeasca a mijlocit o întâlnire secretă de reconciliere între Rege şi Căpitan.
Că n-a fost să fie, nu e vina ei...
Istoria...
Să vedem cum va sfârşi actualul cu actuala lui.
În exil sau în cazarmă.
Da... Pedeapsa cu moartea s-a anulat.
Atunci... poate încearcă să fugă de sub escortă!
Sau ceva, orice!
Let's fuck the fucking bastard! Now!

Matilda spunea...

Andrei Pop : bine-ai venit ! Nu mi se pare amuzant, ai dreptate, dar nici nu-mi pare rău că fac parte din acest popor. Îmi pare rău că acest popor are parte numai de conducători ticăloşi !

Matilda spunea...

Toni : 1. Îi vine şi ei rîndul.
2. Ai completat perfect ideea din titlul postării. Mulţumesc !

codeus spunea...

stii Matilda ca as fi tentat si eu sa dau vina doar pe Basescu, problema e ca nu e singurul vinovat, nu singur a ajuns acolo unde a ajuns, mai este clica care-i face esafodul...pardon soclu plus alte cateva milioane de fraieri care voteaza cu p...la nu cu capul, scuzati expresia

Matilda spunea...

Codeus : Bine spus, Cody, clica îi ridică eşafodul. Cu acordul lui, bineînţeles.
Nu ai de ce să-ţi ceri scuze, aşa au votat vreo cinci milioane de naivi, ca să nu spun altfel...

Florin Matei spunea...

Există multe ţări pe lumea asta: Ţara Dimineţilor Liniştite, Ţara Soarelui Răsare, Ţara celor O Mie de Lacuri, Ţara De Foc, Ţara de Dincolo de Negură, Ţara Zăpezilor Veşnice, sunt nişte exemple ce-mi vin acum în minte.

Pun pariu, însă, Matilda, că de Ţara De Pe Fundul Prăpastiei n-ai auzit. Nici n-aveai cum, şi-a schimbat denumirea de curând. E fosta Ţara De Pe Buza Prăpastiei :)

Matilda spunea...

Florin Matei : excelent ! :)

Anonim spunea...

Servus,
Matilda stii... imi aduc aminte ca intr-o emisiune la Realitatea acum ceva timp, domnu'Saftoiu a spus raspicat despre Traian Basescu: daca are ceva personal cu cineva, nu se opreste pana nu-l distruge. De asta ma tem.
O zi buna,

anca mica

Matilda spunea...

Anca Mica : bine-ai venit !
Da, aşa este, Băsescu nu uită şi nu iartă, e ranchiunos şi răzbunător !

Anonim spunea...

Păi n-am văzut trucajul cu pixelul lui Patriciu?
Prima doamnă silită să se ţigănească în public, cu fuste şi Franz Josef atârnat la gât?
Cristian Anghel la zdup, pentru că a îndrăznit să candideze, şi, culmea! să câştige a patra oară, în pofida ordinului primit de la chiomb?
Ce-ar mai trebui?
Madama sărind zidul Cotrocenilor, cu ochiul învineţit, scăpată de SPP-iştii uluiţi de apariţie?!
Asta ar chiar revigorant...
Nu că aş vrea să mai văd ceva legat de monstru...

Anonim spunea...

INTELEGERE SECRETA BASESCU -BEN LADEN !
PRESEDINTELE SUA ORDONEAZA DESTABILIZAREA REGIMULUI BASESCU !
Acum doua saptamani a aparut pe masa de lucru a presedintelui Obama un raport
extraordinar. In el se vorbeste de documente capturate de americani si de altii in diferite colturi de lume Afganistan, Irak, Pakistan, Irak. Liban. Documentele in araba reliefeaza faptul ca exista o intelegere secreta intre serviciile romanest, (din ordinul Presedintelui Romaniei Traian Basescu )si fiecare organizatie terorista in parte. Intelegerea a fost "parafata" de ofiteri superiori ARABI, ramasi in serviciile secrete romanesti depe vremea lui Ceausescu. Desi intelegerile difera de la organizatie la alta, ideia de baza este urmatoare. TERORISTII ARABI SUNT ELIBERATI SI EXPULZATI DIN ROMANIA PE 15 ANI IN SCHIMBUL PROMISIUNII DE A NU ORGANIZA ACTIUNI TERORISTE PE TERITORIUL ROMANIE,
In acest fel au fost eliberati unii din cei mai importanti teroristi Al QUEDA aflati la conducerea organizatiei. Sursele MAE vorbesc de expulzarea 2043 de "cetateni arabi" doar in cursul anului trecut. Se merge atat de departe incat romani atrasi in mrejele idiologiei islamice se bucura de acelasi privilegiu. Cu alte cuvinte Romania este printre putinele tari din lume unde celulele teroriste activeaza nestingherite, si dupa un filaj de un an doi sunt eliberati, fiind gata sa aduca moarte si distrugere in alte parti de lume ,preferabil SUA sI Europa Occidentala.
Pentruca aceste fapte reale depasesc orice limita a credibilului invit scepticii sa deschida una din cele mai importante reviste americane specializate si sa citeasca articolul Arab Terrorists In Romania http://www.globalpolitician.com/21265-romania

Purtătorul de cuvânt al Secret Serviciului Român de Informaţii (SRI) a declarat că membrii unei celule de terorişti al-Qaeda au fost expulzaţi din ţară, şi a interzis să intre România în următorii 15 de ani. Această operaţiune a avut loc după doi ani de supraveghere a acestei celule.

Membrii grupului au venit în România în calitate de studenţi. Scopul lor a fost să atragă musulmanii arabi sau de a deveni atentatori sinucigaşi, luptători jihad sau să sprijine în orice alt mod a ideologiei Al Qaeda.
Liderul celulei AL QUEDA era un cetăţean saudit, Musaab Ahmed Mohamed Mujalli, antrenat într-o tabără teroriste afgane în '90........   Unii dintre cele mai cunoscuti oamenilor de afaceri arabi din România sunt acuzati de finanţare a activităţilor teroriste în Gaza, Cisiordania, Liban şi Irak ". Despre intelegerea BASESCU - AL QUEDA au aparut informatii in urmatoarele publicatii.The Wall Street Journal, The Washington Times, World Security Network (WSN), World Press, Yemen Times .
Pe linga documentele descrise pe masa lui Obama apare un document terminal pentru Basescu si regimul sau. Iata un raport CIA : Cazul cel mai uluitor este cel al timisoreanului Ioan Lesch. Acesta intentiona sa-si lase autoturismul intr-un loc aglomerat din Timisoara, sa-l inchida ermetic si apoi sa dea drumul gazului din butelii. . Explozia, ar fi provocat un adevarat carnagiu..” Pe parcursul monitorizarii, au fost obtinute date privind intentiile lui Lesch Florin Ioan de a comite atentate teroriste impotriva unor baze militare americane infiintate in Romania, Iata ce declara Traian Basescu.“Sa nu credeti ca suntem la prima situatie in care ar exista la unii cetateni, in mod deosebit straini, tentatia de a evalua posibilitatile organizarii unor atentate pe teritoriul Romaniei. Practica noastra este: la suspiciune, expulzare si mai discutam peste 15 ani”, a declarat Basescu.
Mentionand in incheiere faptul ca Basescu a eliberat echipa de rezerva a atentatului de la 9/11, nu ramane decat sa intelegem ordinul de destabilizare a lui Basescu ordonat servicilor americane.

Robert Horvath Ziarist de investigatie SUA
Corespondenta speciala pentru Nipon Press si Exploziv News

http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

Vania spunea...

Pentru Canalul Bega-Snagov or fi fiind destui pedelişti?

Faceți căutări pe acest blog