joi, 6 august 2009

Frumosul şi bestiile

Iarăşi era să vedem lacrimi prezidenţiale !
Foarte dezamăgit, trist şi neconsolat, cu lacrimi în ochi, Traian Băsescu se declară profund nemulţumit de cei doi premieri pe care i-a numit, de bunăvoie şi nesilit de nimeni. Mai mult, nu ştie, se va mai gîndi, dacă va candida intr-o ţară muribundă ! (expresia îi aparţine ).
Nu s-a putut abţine şi a criticat dur şi parlamentul, care în loc să vadă de treburile bietei ţărişoare, face comisii care s-o ancheteze pe Elena Udrea, marea favorită. Concluzia ? Clasa politică nu s-a reformat după chipul şi asemănarea preşedintelui.
Eu, cetăţean onest al bietei ţărişoare, am dreptul să întreb : cine a adus ţara în starea de comă în care se află ? Ce fac politicienii măriei-sale, pe care-i ţine în braţe şi-i apără de bau-baul presei ? Ce a făcut politicianul Traian Băsescu pentru romîni ? Dacă nu mă înşel, domnia sa a făcut parte din aproape toate guvernele post-decembriste, ce a întreprins pentru Romania, din fotoliul de ministru? A fost primar general al Bucureştilor, ce a făcut pentru bucureşteni ? La ambele întrebări, răspunsul este unul singur : scandal şi circ ! De această dată, sper ca spectacolul să nu mai impresioneze pe nimeni, dimpotrivă !

4 comentarii:

madalina ionescu spunea...

Nu doar Caligula, ci si Pilat!

Matilda spunea...

Corect, ai punctat !

Lucia Verona spunea...

Ba chiar şi Nero. Trei în unu!

Matilda spunea...

L.V. : Da, mai ales că e supărat FOC !

Arhivă blog

Faceți căutări pe acest blog